Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bia Khalifa este hotărâtă să își facă dreptate sub orice formă. Vedeta va primi un certificat medio-legal care să dovedească rănile suferite în aeroport
WhatsApp
În urmă cu o săptămână Bia Khalifa a dezvăluit trauma pe care a trăit-o în aeroport, când se întorcea din vacanță din Milano. Vedeta susține că a fost încătușată: „M-a bătut, m-a jignit și m-a încătușat”. Pentru că vrea dreptate cu orice preț, vedeta a obținut un certificat medico-legal pentru a prezenta cazul magistraților.  
Bia Khalifa este hotărâtă să își facă dreptate sub orice formă. Vedeta va primi un certificat medio-legal care să dovedească rănile suferite în aeroport / Foto: Instagram

Bia Khalifa a fost implicată într-un scandal cu personalului Aeroportului Otopeni, deoarece, susține ea, un angajat a agresat-o fizic. Tânăra s-a filmat nemachiată pentru ca fanii să îi poată vedea vânătaia de pe față și umflătura și a povestit tot pe Instagram.

„Am fost bătuă, torturată, privată de telefon, am fost atinsă. Sper să se mediatizeze acest caz, pentru că nu sunt singura. Nu am făcut nimic greșit. ”

Vezi și: Bia Khalifa susține că a fost bătută de poliție: „Aici sunt umflată și vânătă” FOTO

 

Bia Khalifa vrea dreptate

 

După ce a expus toată povestea pe internet, Bia Khalifa a trecut la următorul pas. Tânăra a contactat un medic pentru a putea face rost de un certificat care să dovedească legal, toate rănile pe care le-a suferit în urma agresiunii fizice.

„M-am legitimat în aeroport, am prezentat actele, a fost ok. O polițistă m-a controlat și a fost totul în regulă cu mine, însă colegul ei care era lângă ea a procedat după cu mine cum a procedat…ați văzut și voi. Întreabă-i pe ei de ce s-au comportat așa cu mine atât de urât. Nu i-am înjurat, nu este adevărat, a avut ăla boală pe mine.

Eu mi-am respectat rândul, am respectat totul acolo. Pe data de 22, luna aceasta, îmi iese certificatul medico-legal. O să îi dau în judecată! Sper să nu fie o nedreptate, să nu zică că am încălcat legea, sper să nu inventeze ceva să se scoată ei cumva și să ies eu oaia neagră. Pot să îți spun că ne batem cu două pandemii: prostia cu coronavirusul.

Atunci când s-a întâmplat totul eram cu Fulgy și el a rămas șocat când a văzut că un polițist sare pe mine fără să fac nimic greșit. Este ceva inadmisibil ce s-a întâmplat atunci acolo”, a declarat Bia Khalifa pentru Click!.

Vezi și: Bia Khalifa, arestată de poliție în aeroport. Fiul Clejanilor a încercat să intervină, dar s-a ales cu o amendă

 

Reacția oficială a reprezentanților Aeroportului Otopeni

 

Reprezentanții Aeroportului Otopeni au venit și ei cu o poveste, total diferită, după declarațiile publice ale Biei Khalifa pe care le-a postat pe contul său de Instagram, 

„După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni au rugat pe prietenul unei ”vedete” să stea în mod civilizat la controlul de frontieră și să nu se bage în fața altor pasageri, aceasta a adresat injurii acestora după ce i-au verificat documentul de călătorie.

În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4 000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian”, acesta este o parte din mesajul reprezentanților Aeroportului Otopeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel