Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bia Khalifa, declarații neașteptate despre Fulgy: „Eu mă sărut cu o legendă, dar el se sărută cu un nimeni care se îmbracă ieftin”
WhatsApp
Bia Khalifa și Tudor Sișu au fost surprinși în timp ce se sărutau, deși blondina este într-o relație cu Fulgy. Cu toate că vedeta l-a înșelat, reacția ei la adresa iubitului este șocantă. „Măcar mă sărut cu o legendă, n-am de ce să fiu luată la rost”
Bia Khalifa, declarații neașteptate despre Fulgy: „Eu mă sărut cu o legendă, dar el se sărută cu un nimeni care se îmbracă ieftin” / Foto: Captură video

Imaginile cu Bia Khalifa și Sișu au fost realizate, cel mai probabil de fani, la ultimul concert pe care ea l-a susținut. Mai exact perioadă de timp în care blondina se află într-o relație amoroasă cu Fulgy.

”Nu mă așteptam să apară pozele cu mine și Sișu cum ne sărutăm, eram la un concert unde a cântat și Puya, eu și mulți alți artiști. Pozele sunt destul de recente, e ultimul concert”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

 

Bia Khalifa: „Ar trebui să mă felicite”

 

Deși lumea se aștepta la o altă reacție, Bia Khalifa nu a avut niciun resentiment față de ce a făcut. Mai mult aceasta a dezvăluit că dacă Fulgy s-ar fi sărutat cu altă fată cât timp era cu ea, l-ar fi părăsit.

„Eu mă sărut cu o legendă, dar el se sărută cu un nimeni care se îmbracă ieftin, nu o cunosc, ea mă cunoaște pe mine, e fana mea nr 1, 2 și 3. Eu măcar mă sărut cu o legendă, n-am de ce să fiu luată la rost, ar trebui să-mi zică <<Bia, felicitări, te săruți cu Sișu>> ar trebui să mă felicite, încă n-am apucat să vorbesc cu el despre asta. El a pus un clip vechi, dar nu știu cine e fata, eu nu mă compar cu așa ceva și n-am competiție. El dacă ar fi făcut clipul în momentul în care eram împreună, eu instant l-aș fi lăsat, nu stau pe gânduri”, a mai zis ea.

 

Ce relație este între Bia Khalifa și Sișu

 

Bia Khalifa mărturisește că ea este împreună cu Fulgy, dar de puțin timp, așa că nu ar avea de ce să-i ceară explicații despre acel sărut. De asemenea, aceasta a mai precizat că Sișu va fi nelipisit din viața și tot timpul îi va fi aproape, așa cum a făcut-o și până acum. 

”Despre Sișu nu știu ce să zic, nu are ce să zică, nu e ca și cum suntem împreună de o viață, nu are de ce să mă ia la rost cu relațiile mele, trebuie să-și asume că sta cu o vedetă. Sișu nu va dispărea niciodată din viața mea, e una dintre singurele persoane care au fost lângă mine și la bine și la rău, nu am de ce să-l dau la o parte pentru că nu mi-a greșit cu nimic, e o persoană de calitate de care am nevoie în viața asta. Sișu nu mi-a făcut nimic, m-a pupat, nu m-a mușcat”, a mai zis Bia Khalifa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel