Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bendeac, disperat de fiţele lui Cheloo
WhatsApp
Cei doi juraţi, Bendeac şi Cheloo, de la emisiunea concurs "iUmor", au şi momente în care contrele pe care şi le trimit unul altuia sunt extrem de spumoase, făcând deliciul celor din platoul de filmare.

O astfel de întâmplare are loc chiar în deschiderea ediţiei de duminică, unde Bendeac şi Cheloo au avut replici acide la Antena 1.

Prezenţe constante pe piaţa media, pe cei trei juraţi ai emisiunii „iUmor” îi leagă prietenii vechi, însă, cu toate acestea, nu ratează niciun moment în care s-ar putea ironiza unul pe altul. Asta s-a întâmplat şi într-una din pauzele de filmare din această săptămână.

Pornind de la întrebarea lui Cheloo adresată Deliei: „Îmi dai şi mie 90.000 de euro? Că vreau să îmi iau maşină şi nu vreau să fac leasing!”, Mihai Bendeac a sărit imediat la atac: „Ai luat-o razna, ai devenit fiţos!”, continuând apoi către Delia: „A început cu piftia de caracatiţă, acum vrea maşină de 90.000!”.

Cum a reacţionat Cheloo şi ce răspuns îi va da Delia acestuia, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a şaptea ediție ”iUmor” din acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel