Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie pe shaorma gratis la Focșani. Sute de tineri au stat la coadă în ploaie să-l vadă pe Dorian Popa
WhatsApp
Sâmbătă după-amiază, o mare mulțime de oameni s-a înghesuit în centru la Focșani pentru a profita de o ofertă specială, mai exact o shaorma gratuită, cu ocazia deschiderii unei noi locații a unui cunoscut lanț de shaormerii din capitală. 
Bătaie pe shaorma gratis la Focșani. Sute de tineri au stat la coadă în ploaie să-l vadă pe Dorian Popa / Foto: Instagram

Reprezentanții lanțului anunțaseră cu două zile înainte în presa locală că între orele 12:00-18:00, shaorma va fi din partea casei. În plus, la eveniment a participat și Dorian Popa, care a îndemnat oamenii să vină cu mic, cu mare, și să se bucure de shaorma gratuită.

Locația Shaormeriei Băneasa a fost bine aleasă, fiind central așezată în oraș, pe Bulevardul Unirii 35, o zonă intens circulată de locuitorii Focșaniului. Astfel, încă de la 11:45, oamenii s-au strâns în față, așteptând să-l vadă pe artist și să primească o shaorma gratis.

Unii chiar au glumit pe internet că lumea a stat la coadă de mai multe ori pentru a mânca pe gratis.

 

2. Bătaie pe ... (shaormeria-baneasa-focsani-2.png)

 

Dorian Popa, controverse cu poliția

 

Cu toate că Dorian Popa a atras mulți tineri cu prezența lui și a făcut show, acesta a fost recent subiectul unor critici pe rețelele de socializare după ce a fost prins drogat la volanul mașinii sale Lamborghini. Surse judiciare au dezvăluit că acesta a fost oprit în trafic în Domnești, Ilfov, și a dat rezultat pozitiv la testul pentru cannabis. I s-a luat permisul de conducere, iar un dosar penal a fost deschis în acest caz.

Acest incident a stârnit controverse, mai ales că Dorian Popa a fost implicat în campanii antidrog în școli, încurajând tinerii să evite consumul de substanțe psihoactive. Luciana Elena Polite a subliniat acest aspect într-o postare pe rețelele de socializare, menționând că vedeta a fost prinsă drogată la volan, deși cu doar o lună înainte a susținut campanii antidrog.

Potrivit relatărilor, Dorian Popa le-ar fi spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere unde a inhalat fumul de cannabis de la persoanele din apropiere. Chiar și în această situație, rezultatul testului pozitiv la cannabis a avut consecințe legale asupra permisului său de conducere.

În urma acestor evenimente, permisul de conducere al lui Dorian Popa a fost reținut, iar dreptul său de a conduce a fost suspendat conform legii. Poliția Ilfov a deschis un dosar penal pentru investigarea incidentului, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

@bindarsilicaphotografy

 

♬ sunet original - Dorian Popa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel