Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ban Bittman, blocat în avion la aterizare, în București: „Caută o scara sa ne dea jos din avion“
WhatsApp
Serviciile slabe ale companiilor aeriene în plin sezon de vacanțe nu mai sunt o noutate. Dan Bittman a experimentat pe pielea lui ce înseamnă un zbor cu Tarom în plin sezon estival.

O experiență revoltătoare a marcat recent un zbor Tarom pe ruta Cluj-București, iar protagonistul indignat este nimeni altul decât celebrul artist Dan Bittman! După ce pasagerii au suferit deja o întârziere de o oră, calvarul lor nu s-a încheiat acolo. Aceștia au fost pur și simplu blocați în avion, neputând coborî pentru că nu s-a găsit o scară!

Cu nervii la pământ după un zbor haotic, Dan Bittman a folosit rețelele sociale pentru a-și expune nemulțumirea. Pe Facebook, el a postat un mesaj incendiar care a pus sub semnul întrebării competența și profesionalismul Taromului. "După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj-București, acum caută o scară să ne dea jos din avion??? Felicitări, Taron? Am scris voit cu N", a afirmat artistul cu o furie palpabilă pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară:

„Motiv pentru o nouă melodie care va fi hit“

„Si la case mai mari se intampla asa ceva. Putin angajati, etc“

„Noroc că sunt ieftine biletele, altfel era nasol de tot. A, și mâncarea foarte bună, porții mari. Și nici avioanele nu trosnesc din toți rărunchii.Îmi place“, spune sarcastic cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel