Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Babasha, din nou pe scena trupei Coldplay, joi seară. Reacția publicului și mesajul emoționant al lui Chris Martin pentru români/ VIDEO
WhatsApp
În timpul concertului de joi seară de pe Arena Națională, Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a abordat subiectul incidentului care a stârnit controverse în România. ”Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.”
Sursă foto: Instagram @coldplay

În timpul concertului de joi seară de pe Arena Națională, Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, a abordat subiectul unui incident care a stârnit controverse în România. El a lăudat publicul român și a promis că trupa va reveni în țară.

Mesajul lui Chris Martin, solistul Coldplay, pentru fanii români

 

„Și ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți”, a spus Chris Martin.

„Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.” a continuat el.

Pentru a depăși momentul neplăcut de la primul concert, Chris Martin le-a cerut celor prezenți joi seară să... huiduie cât mai tare.

„Cântăm astăzi și avem parte de cel mai bun public pe care l-am văzut. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri au fost oameni care au huiduit, dar huiduielile nu au fost foarte reușite. Așa că vreau ca astăzi ca timp de 5 secunde să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri, ca să aud. Așa că hai, huiduiți!”, a spus solistul.

Publicul a răspuns cererii și a huiduit cât a putut de tare.

Reamintim că Babasha a urcat pe scenă miercuri seară, invitat de Chris Martin, care l-a descoperit uitându-se în top-urile muzicale din România. Pe măsură ce Babasha interpreta o manea, publicul a început să reacționeze. Pentru a-l susține, solistul Coldplay a cântat împreună cu el refrenul, scrie ProTV. 

Piesa "Păi' Na", interpretată de Babasha la concertul Coldplay, are peste 7 milioane de vizualizări. Artistul de 22 de ani, cu peste 100 de mii de abonați pe canalul său de YouTube, studiază la Universitatea Națională de Muzică din București.

Turneul mondial al trupei, „Music of the Spheres”, promovează toleranța, sprijinirea comunităților marginalizate și ecologia.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel