Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anunț emoționant făcut de legenda tenisului, Ilie Năstase. Reacția soției sale: „Am plâns la final”
WhatsApp
Emoții puternice pentru familia Năstase: Ilie anunță lansarea filmului său, iar soția Ioana este copleșită de bucurie și emoții.
Anunț emoționant făcut de legenda tenisului, Ilie Năstase. Reacția soției sale: „Am plâns la final” / Foto: Captură video youtube

Viața lui Ilie Năstase devine realitate pe marile ecrane: Premiera documentarului "NASTY" în cinematografele din România pe 8 septembrie. Filmul captivant reprezintă o incursiune în cele mai importante momente din viața legendarului tenisman.

Ilie Năstase a făcut un anunț important cu privire la filmul său, care urmează să fie lansat oficial în curând. Împreună cu soția sa, Ioana, au vizionat deja pelicula, iar momentele speciale din viața lui Ilie i-au emoționat profund pe amândoi.

 

Zi de sărbătoare în familia lui Ilie Năstase

 

Prima vizionare a filmului trăită alături de soția mea, Ioana Năstase cu mari emoții. Lansarea oficială va fi în septembrie. Mulțumiri din suflet celor care mi-au fost alături și au susținut acest proiect”, a scris Ilie Năstase pe contul său de Facebook.

Într-un interviu acordat revistei Click, Ioana Năstase a subliniat importanța acestui film pentru ea și pentru Ilie. 

„Urmează lansarea filmului în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”, a mărturisit Ioana Năstase.

Lansarea filmului lui Ilie Năstase reprezintă un moment special pentru familia lor, aducând bucurie și mândrie în sufletele celor doi.

 

Cum a început cariera lui Ilie Năstase

 

Constantin Năstase, fratele său a oferit o perspectivă unică asupra începuturilor carierei tenismenului legendar, povestind despre pasiunea și dedicarea lui Ilie pentru acest sport. El a subliniat momentul crucial în care Ilie a reușit să se facă remarcat în lumea tenisului, aducându-i atenția și recunoașterea meritată.

„Ilie a început să joace tenis cu copiii pe la Progresul, apoi cu mine, la Steaua. Era cât un țâr, slab de îl bătea vântul. Dar era și rău, rău de tot. Sărea la bătaie pe terenul de tenis, mai lua și câte o palmă de la ăia mai mari. Știa că mă are pe mine în spate și că îl mai scot eu din belele.

Abia pe la 14 ani a început să se anunțe marele talent ce urma să vină. S-a înălțat, a început să joace din ce în ce mai bine. A avut și șansa că eram câțiva jucători de valoare în țară, Mărmureanu, Marin și Gogu Viziru, eu. A avut cu cine să joace, să se antreneze, să crească în valoare. Ilie a avut de mai multe ori noroc în viață. La început cu mine, că l-am convins să vină la tenis. Apoi cu Țiriac, care l-a scos la turnee afară, la începutul carierei, care știa să trateze cu organizatorii prezența la competiții, pe bani buni, bazându-se pe charisma și valoarea lui Ilie, dar și pe faptul că făceau împreună un dublu redutabil”, a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel