Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andrew Tate vrea să înființeze o organizație caritabilă care să protejeze bărbații de acuzațiile false
WhatsApp
Andrew Tate a promis să înființeze o organizație de caritate care are ca scop să ajute bărbații care sunt acuzați pe nedrept.
Andrew Tate vrea să înființeze o organizație caritabilă care să protejeze bărbații de acuzațiile false

Vedeta a făcut această declarație pe Twitter, împărtășind știrea din celula sa din închisoarea din România.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a scris din închisoare: "Voi dona 100 de milioane de euro pentru a înființa o organizație caritabilă care să protejeze bărbații de acuzațiile false."

 

Donația promisă de Tate a atras atenția autorităților

 

Tate nu precizează de ce fel de acuzații false speră să protejeze bărbații, cum va înființa această organizație din închisoare sau cum de are 100 de milioane de dolari de rezervă pentru a o pune în funcțiune.

Cu toate acestea, ar fi suficient să spunem că ar putea avea legătură cu afirmațiile sale repetate de nevinovăție atunci când vine vorba de presupusa sa implicare în trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată.

Dar, în ciuda informațiilor puține, tweet-ul a fost întâmpinat cu o avalanșă de batjocură, dar și de aprobare.

Unii au fost de acord cu sugestia sa, trimițând pe Twitter răspunsuri precum "ce inițiativă minunată" și "trebuie să facem acest lucru să se întâmple".

Alți utilizatori de social media i-au atras atenția influencerului de social media că bunurile sale au fost confiscate, iar o persoană de pe Twitter a scris: "Karma are acum banii tăi în contul ei bancar. Îi folosește pentru a ține bărbați ca tine în închisoare".

 

Chiar dacă Tate declară că este nevinovat, statisticile sunt împotriva lui

 

În Australia, o fișă informativă a poliției din Victoria spune "Rata acuzațiilor false de infracțiuni sexuale este foarte scăzută. O serie de studii arată că aproximativ cinci procente din acuzațiile de viol se dovedesc a fi false".

Potrivit prestigioasei universități americane Ivy League Brown, prestigioasa universitate Ivy League din America, ratele de denunțuri false sunt în mod constant foarte scăzute și pot fi chiar de două procente.

În ciuda acestui fapt, Tate a continuat să împărtășească bârfe ciudate, gânduri și mici poezii ciudate.

El a scris pe 1 februarie: "Îți pot fura viața fără un proces. Nu au nevoie de dovezi. În acest sistem, oamenii nevinovați se întorc la vieți ruinate. Viața mea afară este bună. Dar pentru majoritatea oamenilor, șase luni de detenție și întreaga lor viață se va prăbuși.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel