Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andrew Tate spune că se pregătește pentru o "luptă mortală" într-un tweet bizar din închisoare
WhatsApp
Andrew Tate spune că se pregătește pentru o "luptă mortală" într-o serie bizară de tweet-uri din celula sa din închisoare.
Andrew Tate amenință cu acțiuni în justiție împotriva acuzatorului

Controversatul personaj și fratele său Tristan sunt încarcerați din 29 decembrie, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup de crimă organizată.

În ciuda apelurilor pentru a fi ținut în arest la domiciliu, Tate rămâne în spatele gratiilor în timp ce procurorii își pregătesc dosarul împotriva sa.

Iar la începutul acestei luni, un tribunal din România a decis ca frații să fie ținuți în arest pentru încă 30 de zile. Deși este închis, Tate a reușit totuși să găsească o modalitate de a rămâne activ pe rețelele de socializare.

 

Andrew Tate spune că se pregătește pentru o "luptă mortală"

 

Ieri seară (14 februarie), de Ziua Îndrăgostiților, el a trimis o serie de tweet-uri în care a vorbit despre atitudinea sa față de încarcerare.

Într-o postare, el a spus: "Există două viitoare posibile ale universului... Unul, mă omoară. Doi, ies ca unul dintre cei mai respectați și influenți oameni de pe planetă, galvanizat de o falsă persecuție. Le cer dușmanilor mei să facă o alegere. Voi rămâne treaz în această noapte pregătit pentru lupta mortală. Trimite-ți cei mai buni."

Fosta vedetă Big Brother a oferit mai târziu o perspectivă asupra mentalității sale din acest moment, scriind: "Pot să comunic și să le scriu elevilor mei din interiorul Lumii Reale. Pot să influențez pozitiv lumea. Încă pot schimba vieți. Sunt închis într-o celulă, deocamdată. Dar ar putea fi și mai rău.Exist închisă pe nedrept cu un zâmbet."

 

Tate și-a dat sfatul cu privire la "singura modalitate de a supraviețui în închisoare"

 

Și nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, Tate și-a dat sfatul cu privire la singura modalitate de a supraviețui în închisoare: cu autocontrol și disciplină.

Tweeturile sale au fost întâmpinate cu un răspuns așteptat, cineva scriind: "Frate este un om matur care vorbește de parcă ar fi într-un anime".

S-a afirmat că Tate și fratele său făceau parte dintr-o bandă care păcălea femei pentru a veni să locuiască cu el la conacul său din București.

Apoi, acestea ar fi fost forțate, folosind "violență fizică și constrângere mentală", să creeze conținut pornografic, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel