Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andrew Tate spune că este "greu de ucis", chiar dacă se confruntă cu o problemă de sănătate gravă
WhatsApp
Andrew Tate spune că este "greu de ucis", chiar dacă se confruntă cu o „problemă de sănătate foarte gravă”. Avocatul lui, Octavian Gliga, a confirmat.

Andrew Tate susține că a fost atacat de Matrix după ce ar fi avut nevoie de ajutor medical în închisoare. Tate, care se află în arest preventiv în România pentru acuzații de trafic de persoane, viol și crimă organizată, a împărtășit postarea enigmatică pe Twitter.

El a scris: "Matrix m-a atacat. Dar au înțeles greșit, nu poți ucide o idee". Tate a adăugat: "Greu de ucis".

 

 

Fostul kickboxer a adăugat un link către serviciul de știri românesc Antena Spy News, care a dezvăluit că unul dintre frații Tate a fost scos din închisoare și dus de urgență la spital.

Avocatul lui Tate, Octavian Gliga, a confirmat că este vorba despre controversatul influencer de pe rețelele de socializare, și nu despre fratele său Tristan, care a fost scos din închisoare pentru a primi tratament urgent.

"Este vorba despre o problemă de sănătate foarte gravă, premergătoare luării măsurii arestului preventiv și care necesită o supraveghere foarte specială", a declarat Gliga pentru Observator Antena.

 

Frații Tate urmează să se prezinte în fața unui judecător pe 10 ianuarie în legătură cu acuzațiile care li se aduc

 

Fostul kickboxer și fratele său au fost reținuți după ce autoritățile au făcut o percheziție la locuința lor din Pipera, aflată la marginea de nord a Bucureștiului.

Atena Observer susține că autoritățile au stat în proprietate timp de până la cinci ore.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) s-a ocupat de operațiunea de arestare.

DIICOT a emis un comunicat, în care se arată că: "Am fost la fața locului: "Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol."

 

 

Dexerto declară că Tate este cercetat din luna aprilie pentru trafic de persoane

 

Declarația DIICOT a adăugat: "Victimele au fost recrutate de cetățeni britanici prin prezentarea eronată a intenției lor de a intra într-o relație de căsătorie și a existenței unor sentimente de dragoste autentică (metoda loverboy).

Ulterior, acestea au fost transportate și cazate în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea unor acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere permanentă, control și invocarea unor presupuse datorii), au fost exploatate sexual de către membrii grupării, prin obligarea acestora la efectuarea de demonstrații pornografice în scopul producerii și difuzării prin intermediul platformelor de socializare a unor materiale având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci forțate”.

Perchezițiile au fost efectuate pentru că procurorii au vrut să se asigure că frații Tate se află în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel