Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Andreea Bălan, un nou război în instanță cu George Burcea: "Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei"
WhatsApp
Andreea Bălan l-a acționat în instanță fostul soț, George Burcea, în încercarea de a obține o pensie alimentară mai mare pentru copiii lor. Cei doi sunt despărțiți din 2019, la scurt timp după nuntă, dar bătăliile lor juridice sunt departe de a se fi finalizat.
Andreea Bălan

Potrivit Andreei Bălan, Burcea nu își achită corespunzător partea lui de contribuție la creșterea celor două fiice ale lor.

"În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel", a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan contestă decizia și subliniază că acest caz nu este vorba despre un câștig financiar, deoarece este capabilă să își întrețină fiicele pe cont propriu.

Andreea Bălan, un nou război în instanță cu George Burcea

 

Îndrăgita artistă are două fiice - Ella Maya și pe Clara Maria. După decizia judecătorilor, custodia copiilor este una comună. Mai exact, fetițele locuiesc la mama lor, iar tatăl lor, George Burcea, are de dat pensie alimentară și are un program de vizită.

"În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate", a spus ea, citată de Viva.

"Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei" 

 

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial la finele anului 2022, după aproape 2 ani de procese. Într-un final, cei doi au reușit separarea, însă custodia a devenit comună, lucru cu care cântăreața nu este de acord.

Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare.

Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a mai declarat Andreea Bălan, pentru revista Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel