Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anda Adam, una din vedetele care se aflau în Dubai, în timpul ploilor puternice, dezvăluie ce a pățit
WhatsApp
La aproximativ o săptămână după ce Anda Adam a anunțat că este blocată în Dubai din cauza ploilor abundente, artista a venit în emisiune la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a povestit mai multe despre experiența terifiantă.
Anda Adam, una din vedetele care se aflau în Dubai, în timpul ploilor puternice, dezvăluie ce a pățit / Foto: Instagram

Anda Adam, una dintre cele mai lapreciate vedete din industria muzicală românească, a avut parte de o escapadă în Dubai care s-a transformat, din păcate, într-o experiență neașteptată și puțin cam umedă. Artista a dezvăluit detalii despre aventura ei în timpul ploilor puternice din această destinație exotică.

 

„Nu am prins niciodată asemenea vreme în Dubai! Este groaznic!”

 

Anda Adam a plecat în Dubai cu speranța unei săptămâni de relaxare și distracție, dar planurile ei au fost date peste cap de vremea capricioasă. Ajunsă cu o zi înaintea începerii ploilor devastatoare, cântăreața a avut un contact neașteptat cu furia naturii. Încercarea sa de a se bucura de activități precum shoppingul în celebrele mall-uri ale orașului a fost distrusă de inundații.

"Ne-am dus și noi o săptămână și fix atunci am nimerit, când a venit furtuna. A doua zi a fost furtuna, noi ajunsesem cu o seară înainte. Bine că am zburat cu o seară înainte. Ne-am tot plimbat până când am plecat (...) Am fost în mall, am vrut să mă duc la brandul meu preferat, era închis, pentru că era plin de apă. Nu am prins niciodată asemenea vreme în Dubai! Este groaznic!", a mărturisit Anda Adam, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu toate că vremea i-a dat bătăi de cap în Dubai, vedeta nu se lasă descurajată de întâmplările nefericite și privește înainte cu optimism. Ea are planuri mari pentru ziua sa de naștere, hotărând să sărbătorească împlinirea anilor într-un mod spectaculos.

„E prima oară când fac o petrecere de ziua mea. Nu sunt fană, dar tura asta, pentru că facem și albumul, pentru că o să vină toată lumea, o să vină și Marius Moga, o să vină și Alex Velea, o să îmi chem și alți colegi, pentru că așa ar fi drăguț.", a adăugat artista.

Rămâne de văzut dacă vedeta va împărtăși sau nu imagini de la acest eveniment cu fanii ei, însă cert este că așteaptă cu nerăbdare să se distreze și să celebreze în stilul caracteristic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel