Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, revoltat că partenera lui a ajuns la închisoare. Apel către Renate Weber: "Sunteți mama, luptați că o mama!”
WhatsApp
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a ajuns în Bulgaria şi a reușit să se întâlnească cu mama copilului său. Acesta a declarat că dorinţa sa cea mai mare este să poată ajunge acasă pentru a-şi îmbrăţişa fiica.

Adrian Alexandrov a explicat despre starea Elenei Udrea. Aceasta nu s-a acomodat încă în detenţie și se simte izolată, dar este puternică şi pregătită să lupte pentru libertatea ei. De asemenea, iubitul fostei politiciene luptă alături de ea pentru a reuși să iasă din închisoare și a făcut un apel direct către Avocatul Poporului Renate Weber.

„Am reușit să ajung la Elena azi, eu personal i-am dat vestea despre respingerea deciziei de punere în arest la domiciliu, este o veste grea pentru noi, este cu atât mai greu pentru că spera să fie eliberată din arest ca să poată ajunge la domiciliul în care ar fi putut să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul. E departe de casă, de copil și de familie. Este singură, am rugat-o să reziste să nu cedeze și să spere că va ajunge acasă lângă fetița, pentru că asta-și dorește cel mai mult,”, a fost mesajul iubitului Elenei Udrea pentru Realittatea Plus.

 

Adrian Alexandrov, apel la Avocatul Poporului 

 

Adrian a contactat-o direct pe Renate Weber, pe care o roagă să intervină în cazul Elenei Udrea. Bărbatul nu este de acord cu decizia luată în cazul iubitei sale și consideră că ÎCCJ a încălcat Constituţia atunci când i-a menţinut condamnarea la 6 ani de închisoare.

„Zilele acestea, citind știrile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenția un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, și aș dori să fac un apel public către doamna avocat. Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia să a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mama! Ne dorim o judecată dreapta și corectă!”, a transmis iubitul Elenei Udrea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel