Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actorul Bruce Willis suferă de demență, anunță familia
WhatsApp
Diagnosticul inițial al lui Bruce Willis a mai evoluat. Într-adevăr, familia sa a informat că actorul în vârstă de 67 de ani suferă acum și de demență frontotemporală.
Sursa foto: captură video YouTube @shadyzik

"Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar", a transmis familia lui Bruce Willis pe Instagram.

"Familia noastră ar dori să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru valul incredibil de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce", a scris fiica Rumer Willis pe Instagram joi seara.

Actorul Bruce Willis suferă de demență, anunță familia 

 

"Acesta este motivul pentru care vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum înțelegem mai bine prin ce trece".

În primăvara anului 2022, familia a dezvăluit că actorul suferă de afazie, o tulburare de limbaj. Dar, recent, a fost diagnosticat și un alt diagnostic: demență frotnotemporală, sau FTG. "Din păcate, problemele de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar", își amintește el.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Bruce Willis, dat afară dintr-o farmacie, după ce a refuzat să poarte mască

 

În urmă cu doi ani, actorul Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles pentru că a refuzat să poarte o mască de protecție.

Potrivit unor surse citate de Page Six, site-ul tabloidului New York Post, oamenii farmacie s-au supărat că Willis, în vârstă de 65 de ani, nu purta o mască - deși avea o bandană legată la gât, pe care ar fi putut să o tragă cu ușurință peste gură.

De altfel, vedeta din „Die Hard”, care a fost fotografiată în magazin fără mască, a plecat fără să mai cumpere nimic.

Bruce Willis a recunoscut pentru revista People că a greşit: „A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască”, a spus el.

Comportamentul lui Willis a fost amendat de mulţi utilizatori de Twiter, unii numindu-l „Covidiot”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel