Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actorii din serialul 'Friends', 'devastaţi' după moartea lui Matthew Perry
WhatsApp
Actorii din serialul "Friends" au afirmat că sunt "total devastaţi" după moartea actorului Matthew Perry, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din acest sitcom de succes, relatează AFP, citat de Agerpres.
Vedetele din serialul Friends s-au adunat la înmormântarea lui Matthew Perry. O stea va fi pusă în onoarea lui pe Walk of Fame Hollywood

"Suntem cu toţii total devastaţi de pierderea lui Matthew", au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-un comunicat comun. "Am fost mai mult decât colegi de film. Suntem o familie", au spus colegii actorului.

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit sâmbătă în stare de inconştienţă, în jacuzzi, de asistentul său la locuinţa sa din Los Angeles.

"Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a digera această pierdere uriaşă", au explicat colegii actorului în comunicat. "În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume", a spus ei.

Moartea actorului a stârnit un val de omagii, de la celebrităţile de la Hollywood la premierul canadian Justin Trudeau.

Un adevărat fenomen cultural, sitcomul "Friends" şi-a pus amprenta asupra unei generaţii de telespectatori.

Matthew Perry, găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles

 

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din sitcomul de succes "Friends", a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, a informat, în 28 octombrie 2023, presa americană, potrivit AFP.

Matthew Perry s-a născut la 19 august 1969, în Williamstown, Massachusetts, părinţii săi au fost Suzanne Marie (Langford), o jurnalistă canadiană, şi John Bennett Perry, actor american. Avea descendenţă engleză, irlandeză, germană, elveţiano-germană şi franco-canadiană, arată site-ul www.imdb.com.

Perry a crescut în Ottawa, Ontario, unde a devenit jucător de tenis la juniori. După ce s-a mutat în Los Angeles, la vârsta de 15 ani, pentru a trăi cu tatăl său, a devenit însă mai interesat de actorie. Pe lângă faptul că a jucat în mai multe producţii de scenă în liceu, a rămas un jucător de tenis pasionat. După absolvirea liceului, Perry intenţiona să se înscrie la Universitatea din California de Sud. Cu toate acestea, când i s-a oferit un rol principal în serialul de televiziune "Second Chance" (1987), a profitat de ocazie pentru a-şi începe cariera de actor.

A fost nominalizat la premiul Emmy şi la Globul de aur, potrivit www.cinemagia.ro.

Filmografia sa include peliculele: "Ally McBeal" (1997); "Almost Heroes" / "Aproape eroi" (1998); "Three to tango" / "Tango în trei" (1999) ; "The Whole Nine Yards" / "Cât îmi dai ca să te împuşc? " (2000); "Scrubs" / "Stagiarii" (2001); "Serving Sara" / "Servicii complete pentru Sara" (2002); "The Whole Ten Yards" / "Cât îmi dai ca să împuşc din nou? " (2004); "Studio 60 on the Sunset Strip" / "Studio 60" (2006); "Childrens Hospital" (2008); "Web Therapy" / "Terapie pe net" (2011); "The Kennedys After Camelot" / "Familia Kennedy: După Camelot" (2017); "The Good Fight" / "Lupta perfectă" (2017).

Matthew Perry a dezvoltat o dependenţa de alcool, dar pentru a o diminua, a devenit dependent de pastile Vicodin. A început întâi prin a lua medicamente prescrise de medic după un accident de ski în 1997 şi s-a internat la Hazelden. În anul 2000, a fost spitalizat pentru pancreatită, rezultată în urma dependenţelor sale. În timpul filmărilor pentru "Serving Sara", Perry a fost internat la dezintoxicare. Orarul filmarilor pentru serialul "Friends" a fost modificat pentru ca scenele cu Chandler (personajul interpretat de Matthew Perry) să fie filmate la sfârşit.

Anul trecut, în 2022, Matthew Perry a publicat cartea de memorii "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", în care vorbea despre lupta sa cu adicţiile. Perry îşi deschidea memoriile cu dezvăluirea faptului că era să moară în urmă cu câţiva ani, la vârsta de 49 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel