Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ziua Limbii Române, sărbătorită de românii și de moldovenii din Italia printr-un eveniment comun
WhatsApp
Ambasada României în Italia organizează, alături de Ambasada Republicii Moldova în Italia, Asociația Dacia și Cenaclul Literar Român de la Roma, un eveniment cu ocazia Zilei Limbii Române. Toți cei care vor să participe la evenimentul care se va desfășura miercuri, 31 august, de la ora 19.00, trebuie să confirme participarea. 

Comunitatea românească din Italia, alături de comunitatea cetățenilor Rep Moldova din Italia, sărbătoresc Ziua Limbii Române printr-un eveniment comun. Potrivit unui anunț al Ambasadei României în Italia, toți cei care vor să participe trebuie să confirme participarea pe email.

"Vino să sărbătorim împreună Ziua Limbii Române!

Comunitatea românească din Italia alături de comunitatea cetățenilor Rep.Moldova din Italia sărbătoresc miercuri, 31 august, de la ora 19.00, printr-un eveniment comun, #ZiuaLimbiiRomâne.

Vino alături de noi la sediul Ambasadei României de la Roma pentru a marca această zi specială, cu o însemnătate deosebită pentru vorbitorii de limbă română de pretutindeni, element central al identității noastre și liant al numeroșilor români din diaspora!

Evenimentul se va bucura de prezența scriitoarei Eugenia Bulat, autoare a volumului ”CĂLĂRAȘII ȘI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ. Mărturii. Evocări. Imagini” care va realiza o incursiune în ceea ce a însemnat obținerea independenței Republicii Moldova, inclusiv revenirea la grafia latină.

Pentru a confirma participarea, transmiteți un e-mail la [email protected] cu numele și prenumele dvs.

Organizatorii evenimentului: Ambasada României în Italia, Ambasada Republicii Moldova în Italia, Asociația Dacia, Cenaclul Literar Român de la Roma", este mesajul postat pe contul de oficial de Facebook al Ambasadei României în Italia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel