Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un deputat PNL anunță „încă o victorie pentru copiii României”: „Am reușit! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020”
WhatsApp
Alocațiile copiilor vor crește anual începând cu ianuarie 2020, după ce Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea legislativă lansată de deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.
Sursa foto: Facebook Robert Sigartău

„Am reușit! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației", a scris, marți, Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL a explicat că, astfel, alocațiile vor crește, în fiecare an, atât pentru a acoperi inflația, cât și pentru a le asigura copiilor un venit cât mai decent.

„Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă. Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine. Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere!", a conchis Robert Sighartău.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel