Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„România Mea“. Expoziție, la Senat, cu 26 de imagini surprinse pe întreg teritoriul țării de artistul Ovi D. Pop
WhatsApp
26 de fotografii ce prezintă imagini surprinse pe întreg teritoriul României, în ultimii cinci ani, de artistul Ovi D. Pop, sunt reunite în expoziţia "România mea", care a fost vernisată ieri în foaierul Senatului.
Sursa foto: Facebook

Unele din fotografiile expuse în foaierul Senatului sunt premiate internaţional, spunea liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, care menţiona că în imagini se regăsesc clădiri istorice, ogoare, biserici, oameni sau peisaje din natură.

„De peste 30 de ani e pasionat de fotografia de portret şi de fotografia aeriană, în unele abordări artistice care industriază stări centrale, clădiri importante precum Teatrul Regina Maria, Palatul Vulturul Negru şi monumente din oraş. Este cunoscut, de altfel, faptul că artistul a tipărit o serie de hărţi, ghiduri turistice ale oraşului şi judeţului. După ce a cutreierat toată ţara cu aparatul foto, are un nou proiect, "România sa". Fotografiile sale au fost răsplătite cu 1.700 de premii, din care 460 de medalii de aur, locul 1 şi trofee în 82 de ţări diferite“, a declarat Daniel Fenechiu..

Ovi D. Pop este artist fotograf specializat în portret, imagini aeriene sau monumente. Este autor a şapte monografii ilustrate ale judeţului Bihor, iar multe din fotografiile sale artistice au fost răsplătite cu peste 1.800 de premii naţionale şi internaţionale.

„Datorită faptului că am cutreierat ţara în lung şi în lat şi am găsit oameni frumoşi, am găsit peisaje frumoase, clădiri, monumente inestimabile, mai ales foarte multe dintre ele având catalogare UNESCO, am zis că ar fi momentul acum să scot un album doar cu "România mea"“, a declarat artistul pentru RRA.

Expoziţia poate fi vizionată până pe 9 decembrie, în foaierul Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel