Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Povestea șoferiței de TIR care îi ajută pe românii din Europa. Adriana Mureșan, fondatoarea Voluntari în Europa, la Departe de România
WhatsApp
Adriana Mureșan, fondatoarea asociației RoOmenia și a comunității online "Voluntari în Europa”, este invitata ediției din această săptămână a emisiunii Departe de România. Emisiunea se va difuza duminică, începând cu ora 14.00, pe canalele ȘtiriDiaspora, DCNews și DCNews TV.
Adriana Mureșan, fondatoarea Voluntari în Europa, invitată la emisiunea Departe de România

Invitata ediției de duminică, 18 februarie, a emisiunii Departe de România este Adriana Mureșan, fondatoarea asociației și comunității online „RoOmenia-Voluntari în Europa”, o rețeta de ajutor pentru românii din țară și din străinătate care numără în prezent peste 140.000 de membri.

Adriana Mureșan ne povestește cum e viața pe TIR ca femeie și care sunt pericolele la care se expun cei care aleg să practice această meserie vitală. Totodată, vom afla dacă românii din străinătate se ajută între ei, dar și cum e să conduci o rețea de mii de voluntari care vor să ajute alți oameni aflați în dificultate, în România sau în alte țări.

VIDEO (emisiunea începe la ora 14.00)

 

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

 

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, este în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână descoperim povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate, vorbim despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Pe lângă poveștile românilor stabiliți în afara granițelor, în cadrul emisiunii sunt uneori invitați și oficiali ai statului sau lideri politici care ne oferă informații relevante pentru cei din diaspora. 

Emisiunea "Departe de România" se difuzează pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/ 
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142 
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro  
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel