Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
REVOLTA Ionelei Carp. Propunere BOMBĂ: Doar așa românii se vor întoarce acasă!
WhatsApp
Ionela Carp trăiește de ani buni în Italia. Într-un interviu pentru Știridiaspora.ro, a spus ce crede că i-ar face pe români să se întoarcă acasă.

Ionela Carp ne-a vorbit despre România de dincolo de granițele țării noastre. O altă Românie în care există oameni valoroși de care politicienii - de-a lungul timpului - prin măsurile pe care le-au luat a părut că vor să scape.

Despre politicieni 

"Nu avem politicieni care să reprezinte, cu adevărat, poporul român. În niciun partid care se află în Parlament nu există un om de acest fel. Știți de ce are nevoie țara asta pentru ca românii să se întoarcă acasă? De un patriot! Atât! Doar de un patriot. Toți românii s-ar întoarce și mâine acasă dacă ar avea cine să lupte pentru ei. Doar o soluție există: dizolvarea Parlamentului și scoateare în afara legii a tuturor partidelor care de 30 de ani nu fac nimic", a zis Ionela Carp pentru Știridiaspora în prima parte a interviului pe care ni l-a acordat.

VEZI ȘI: Flori, IGNORATĂ în România, STEA în Spania. Ce s-a întâmplat în țară-VIDEO

 

 

O Românie aruncată în toată lumea 

Întrebată ce s-ar întâmpla dacă partidele ar fi scoase în afara legii, cine ne-ar mai conduce, românca a spus: "Dacă interzici 400 de politicieni, găsim noi alți 400 de oameni. Nu uitați că în diaspora găsiți oameni de calitate, foarte bine pregătiți profesional: medici, profesori, scriitori, ingineri, jurnaliști etc. Un profesor universitar nu se va întoarce niciodată pentru a trăi în mafia din România pentru că tocmai de aceea a plecat, să scape! Pe oamenii iubitori de țară îi găsiți în diaspora. Aici sunt oameni deștepți. Diaspora este făcută și de oameni de cultură. România, în afara granițelor țării, are valori. Românii se vor întoarce acasă, dar cu o singură condiție: dizolvarea Parlamentului pentru că niciun român din afară nu mai crede nici în PNL, nici în PSD, nici în USR, în nimic!".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel