Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ovidiu Burdușa, vicepreședintele PNL Italia, răspunde întrebărilor noastre, azi, de la ora 13.30. Temele sunt de interes pentru românii din țară și din străinătate
WhatsApp
O nouă ediție a interviurilor Știridiaspora va aduce în atenția publicului subiecte de interes pentru românii din țară, dar și din străinătate. Astăzi, de la ora 13.30, invitatul nostru este Ovidiu Burdușa, vicepreședintele Italia, fost  șef al Departamentului pentru  Românii de Pretutindeni.
Octavian Burdusa, invitat la Interviurile Stiridiaspora

Ovidiu Burdușa va răspunde întrebărilor noastre începând cu ora 13.30. Vom analiza împreună rezultatele alegerilor  din Italia,  cum se reconfigurează harta  politică în marile orașe din Peninsulă. 

De asemenea, vor fi discutate aspectele economice din lumea întreagă: scumpirea prețului la energie, la combustibil, criza alimentară care „bate la ușă”.

Nu în ultimul rând, românii vor putea afla mai multe despre situația epidemiologică. Au înțeles italienii că trebuie să se vaccineze anti Covid, de ce au rămas românii sceptici. Cum se raportează cele două state la restricțiile impuse de pandemie, sunt întrebări la care Ovidiu Burdușa va răspunde din calitatea pe care o are.

De asemenea, invitatul nostru va explica de ce este esențial să se reînființeze Ministerul Românilor de Pretutindeni și să nu rămână un departament în cadrul MAE.

Totodată, se va urmări criza politică din România. Cu cine se va alia PNL pentru a guverna? Urmăriți Interviul ȘtiriDiaspora, azi, de la ora 13.00. Ne puteți urmări live și pe pagina noastră de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel