Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Erich Mocanu, invitatul emisiunii „Diaspora în Direct”. Cele mai arzătoare probleme ale românilor din Austria și Germania, dezbătute astăzi pe larg
WhatsApp
Erich Mocanu, reprezentantul organizației AEBS, este invitatul emisiunii de astăzi „Diaspora în Direct”, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan.
Erich Mocanu, invitatul emisiunii „Diaspora în Direct”. Cele mai arzătoare probleme ale românilor din Austria și Germania, dezbătute astăzi pe larg

În cadrul discuției vor fi abordate subiecte importante pentru românii din Germania și Austria, cum ar fi viața și traiul diasporei, integrarea României în Schengen sau de ce nu ne vrea Austria în Spațiul Schengen. Totodată, va fi abordat și cazul familiei Furdui, dar și detalii despre îngrijitoarea româncă, dată afară din casă de bătrâna pe care o îngrijea și obligată să doarmă în beci, în toiul iernii.

Emisiunea va difuzată, în direct, miercuri, 15 februarie, începând cu ora 15:30. „Diaspora în Direct” va putea fi urmărită atât în interiorul acestei știri, cât și pe paginile de Facebook și Youtube ale site-ului ȘtiriDiaspora.ro, dar și pe DCNews.ro și DCNews TV.

 

ȘtiriDiaspora, cel mai important site de știri pentru românii din străinătate, traversează o perioada de transformare. Pentru a ține pasul cu așteptările publicului nostru, am decis să venim mai aproape de voi cu proiecte speciale, interviuri cu experți în domeniile lor și cu emisiuni transmise săptămânal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel