Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Woody Allen va deschide Festivalul de la San Sebastian cu o premieră mondială
WhatsApp

În 2004, Woody Allen inaugura Festivalul de la San Sebastián cu pelicula „Melinda și Melinda”. După 16 ani, regizorul deschide festivalul cu ultima sa peliculă.

Premiera mondială a noului film al lui Woody Allen ”Festivalul Rifkin” - va deschide cea de-a 68-a ediție a Festivalului de la San Sebastian. Acesta va avea loc pe 18 septembrie 2020 la Auditoriul Kursaal din Donostia, conform organizatorilor evenimentului, citați de Lavanguardia.com.

Pelicula a fost filmată vara trecută în San Sebastián și în alte locații din Gipuzkoa. Filmul spune povestea unui cuplu american care participă la Festivalul de la San Sebastian și este captivat de eveniment și farmecul orașului și unde protagonista are o aventură cu un regizor de film francez și el se îndrăgostește de o tânără localnică.

Filmul, o comedie romantică scrisă de Woody Allen, are în rolurile principale pe actrița din Wonder Woman, Elena Anaya, și pe actorul de origine franceză Louis Garrel cunoscut din The Officer and the Spy și A Faithful Man.

 

 

 

Sursă foto – Facebook Festival de San Sebastian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel