Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO. Tudor Chirilă, înjurat de un paznic de parcare: "Marş! Eşti cretin?"
WhatsApp
Contre dure între cântăreţul Tudor Chirilă şi paznicul unei parcări. Acesta a fost înjurat şi apostrofat de angajatul primăriei, după ce i-a luat apărarea unei femei pe careacelaşi paznic a înjurat-o pentru  că mergea cu trotineta pe pista de biciclete.

Artistul a postat un mesaj pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în care îi atrăgea atenţia în legătură cu limbajul angajatului:

"Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n p**a mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?", a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

În înregisrarea video postată de cântăreţ pe pagina sa de socializare, se aude cum paznicul, nervos de faptul că i s-a atras atenţia, i se adresează pe un ton răstit şi la un oment dat îşi pierde cumpătul şi începe să arunce cu injurii.

Vedeţi video cu replicile dintre cei doi. Atenţie, limbaj licenţios!

 

Sursa: Tudor Chirilă / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel