Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jandarm filmat când înjură, lovește și amenință un bărbat:„ Te rup în două! Io-s nimeni?!
WhatsApp
Un jandarm din Cluj a fost filmat în timp ce înjură, lovește și amenință cu bărbat, în Piața Gării, din oraș. „Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două”, amenință jandarmul în timp ce îl lovește pe omul căzut la pământ.

 În filmarea apărută în spațiul public se vede cum jandarmul, înjură un bărbat căzut pe jos, îl face boschetar și îl amenință că îl rupe „în două”, după care îl lovește cu piciorul. Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj a declanșat o anchetă în acest caz.

„Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două!”, amenință jandarmul.

Incidentul, care a avut loc în Piața Gării din Cluj-Napoca s-a încheiat la sosirea unui polițist.

După apariția imaginilor, șefii jandarmului s-au autosesizat și au transmis, duminică, faptul că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și se afla în zona Gării Cluj-Napoca într-o misiune de patrulare, când a observat un conflict între două persoane.

„Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă din noaptea de sâmbătă spre duminică a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, se arată într-un comunicat al IJJ Cluj.

Reprezentanții IJJ Cluj susțin că fac verificări asupra acestui incident „care nu face cinste unui cadru militar”, anunță Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel