Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul care a plătit minore pentru sex la el în birou, apărat de localnici: „El e Trump al nostru!“
WhatsApp
Primarul comunei Mogoșești Siret, județul Iași, a recunoscut în instanță, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori și complicitate la viol, că a întreținut relații sexuale cu două fete chiar în sediul primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpați.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreținut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) și cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", potrivit motivării.

Detaliul șocant apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona oraşului Paşcani sunt judecaţi pentru trafic de carne vie. Proxeneţii sunt acuzaţi că ar fi racolat şi ar fi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, faptele având loc în perioada 2007-2009.

Citete și:  Relații intime într-o primărie, cu două minore românce. I-a adus edilului la birou o copilă răpită de la şcoală

Primarul Damian Butnariu, a anunţat api pe 17 ianuarie că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei. Edilul spunea atunci că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate şi sunt un atac la adresa sa.

O anchetă a reporterilor de la Libertatea arată că localnicii sunt îngăduitori cu fapta primarului. Faptul că a plătit proxeneți să-i aducă fete răpite de la școală pălește, în opinia lor, în fața lucrurilor bune pe care le-a făcut: a turnat asfalt, i-a ajutat la inundații sau a renovat dispensarul. Damian Butnariu este primar al comunei încă din 2004, iar faptele pentru care a fost cercetat datează din 2007.

Citește și: Edilul acuzat de relații sexuale cu minore în sediul primăriei a fost exclus din PNL

„Te ajută, e ajutător, îl denigrează cineva. Eu zic că îl denigrează degeaba. Pe Trump l-au denigrat și a ieșit președintele Americii. Ce, acela o făcut violuri? Ca și Damian… El ar fi Trump al Mogoșeștiului!“, a declarat un localnic reporterilor de la Libertatea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel