Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini cu PUTERNIC IMPACT emoțional: Adolescent român, bătut, umilit și lovit cu un cuțit de două fete: „Asta e în stare să-l omoare!”
WhatsApp
Un adolescent a fost bătut, umilit și obligat să stea în genunchi de două tinere, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov. Scenele cu puternic impact emoțional au fost filmate şi apoi publicate pe reţelele sociale.

Cele două tinere l-au umilit și l-au obligat să le sărute pantofii: „Pupă aici, pupă onoarea. Mă lași să îți mai dau o palmă?”, se aude pe fundal una dintre ele. Totul s-a întâmplat într-o locuință privată din județul Ilfov unde, aparent, era o petrecere între adolescenți. Băiatul agresat ar avea 13 ani, iar fetele care l-au umilit ar avea 11 ani.

Tânărul filmat apare în clipul video în timp ce plânge şi le imploră pe cele două fete să îl lase în pace.

Conflictul între tânăr şi cele două fete ar fi pornit pe internet, iar fetele au vrut apoi să se răzbune. Adolescentul a ajuns într-o casă în care se aflau mai mulţi tineri, printre care şi cele două fete, iar de acolo a pornit întregul episod. Tinerele l-au lovit pe băiat în repetate rânduri.

„Cheile, bă, unde sunt cheile? Asta e în stare să-l omoare!“

 

La un moment dat una dintre ele a luat un cuțit și l-a lovit peste umăr, moment în care băiatul a început să țipe. Apoi cineva din încăpere țipă, întrebând unde sunt cheile, pentru a-l lăsa pe băiat să plece: „Cheile, bă, unde sunt cheile? Asta e în stare să-l omoare!“, se aud pe fundal mai multe voci.

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi cu privire la clipul video care circulă pe rețelele sociale și au deschis o anchetă pentru identificarea celor două agresoare, dar şi a celorlalţi tineri care au participat la agresiunea împotriva băiatului filmat.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că față de un minor sunt exercitate acte de violență și amenințări de către alte două persoane, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov transmite că polițiștii orașului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel