Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un NUME nou pe piața MEDIA
WhatsApp
Medika TV are  din 19 noiembrie o nouă emisiune în fiecare luni de la ora 18.00.

 Gazda emisiunii MedikaVet este doctorul Aurelian Ștefan, un adevărat pionier în protejarea animalelor aflate în dificultate. Împreună cu echipa sa  face misiuni veterinare în țară pentru sterilizarea căinilor și pisicilor fără stăpân sau a celor pentru care stăpânii nu au posibilități financiare.

Aurelian Ștefan a fost membru în proiecte sociale în America de Sud și Nord dar și în Africa Centrală și Europa de Sud și chiar în Elveția și țările scandinave. 

Și dacă primul său  loc de muncă a fost un adăpost pentru câinii fără stăpân, acum el este cel care îi salvează în centrul veterinar integrat Center of Hope din Piteasca-Ilfov, un spital high-tech care include și centrul de sterilizări sau în clinica FamilyVet înființată împreună cu fratele său Petrișor Ștefan, la Craiova.

Medicul veterinar Aurelian Ștefan împreună cu o parte din echipa pe care o conduce la Center of Hope,  face căte un circuit prin țară pentru sterilizarea căinilor și pisicilor fără stăpân sau a celor pentru care stăpânii nu au posibilități financiare.

Gazda emisiunii MedikaVet, Aurelian Ștefan, are 38 de ani și este tatăl a doi copii. Și-a dedicat viața până în acest moment animalelor de companie și nu are de gând să abdice de la misiunea lui. Acum o face și de la pupitrul emisiunii MedikaVet.

Emisiunea va fi interactivă și din ediția a doua dr.Aurelian Ștefan va discuta în direct cu toți posesorii de animale pentru sfaturi și informații utile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel