Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SURSE: Ilan Laufer, AUDIAT în dosarul în care e inculpată Carmen Adamescu. E suspectat de evaziune fiscală
WhatsApp
Ilan Laufer dă explicaţii polițiștilor de la Direcția de Investigare a Criminalității Economice. Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat este suspectat de evaziune fiscală, într-un dosar ce o vizează şi pe Carmen Adamescu.

Surse din presă au dezvăluit că Ilan Laufer este audiat pentru complicitate la gestiune frauduloasă şi evaziune fiscală. Acesta ar fi ajutat-o pe Carmen Adamescu să administreze bunurile de la Unirea Shopping Center, în calitate de adminsitrator a două firme. Paguba companiei Unirea se ridică la 5,8 milioane de euro.

Citeşte şi: Acuzații grave: Laufer ar fi TRUCAT o fotografie cu români din Diaspora. Sigla PSD, pusă în PHOTOSHOP

Potrivit aceloraşi surse, chiriaşii spaţiilor comerciale din complex erau obligaţi să semneze mai întâi contracte cu firmele fostului ministru. Banii din aceste contracte erau apoi transferaţi în Elveţia şi Cipru şi ajungeau într-un final la Carmen Adamescu prin diverse contracte fictive.

Citeşte şi: Dragnea i-a dat FUNCȚIE lui Laufer, după ce l-a făcut pe Iohannis antisemit

Totodată, Ilan Laufer este suspectat de evaziune fiscală după ce ar fi evitat achitarea texelor şi impozitelor pe profit pentru o societate pe care o administra. Acesta ar fi majorat cheltuielile, prin încheierea și înregistrarea în evidența contabilă a unor contracte fictive de consultanță, firmele din Cipru și Elveția. Suma se ridică la 22 de milioane de lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel