Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SUA: Băiatul de 13 ani al unor imigranți, OMORÂT ÎN BĂTAIE de colegii de școală
WhatsApp
Un băiat de doar 13 ani, dintr-o familie de imigranți în SUA, a murit după ce a fost bătut până la moarte de doi colegi de școală de vârsta lui.

Un băiat care a fost atacat la școală de către colegii lui, a murit în urma unor răni groaznice pe care le-a suferit în urma bătăii. Identificat doar ca Diego, în vârstă de 13 ani, el a fost filmat în timp ce era lovit de doi colegi de clasă, pe 13 septembrie, la Landmark Middle School din Moreno Valley, California, SUA.

Băiatul, fiul unor imigranți,  a fost lovit cu pumnul în față de un băiat, apoi în lateralul capului de altul, determinându-l să cadă și să lovească cu capul pe un stâlp de beton. Poliția a dezvăluit că a murit ieri, în ciuda „intervențiilor medicale riguroase și a eforturilor de tratament la un spital din zonă”. El a fost atacat la ora prânzului și a fost dus la spital în stare critică. Colegii de clasă au dezvăluit că Diego fusese agresat anterior la școală, dar și în mediul online, potrivit metro.co.uk.

Atacul lui Diego a provocat indignare în rândul părinților în ceea ce privește lipsa implicării școlii în fenomenul de bullying.


Presupusii săi atacatori, ambii băieți în vârstă de 13 ani, au fost reținuți și sunt în prezent în arest, în așteptarea urmăririi penale. Școala a spus că ambii sunt elevi de onoare, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie un exemplu bun pentru alți copii. Districtul școlar a angajat experți în comportament și sănătate mentală și consilieri pentru situații de criză pentru studenți și personalul școlii după moartea lui Diego.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel