Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rectorul Universității București, Marian Preda, la interviurile ȘtiriDiaspora. Modelul miraculos prin care Irlanda și-a adus Diaspora acasă
WhatsApp
Rectorul Universității București, Marian Preda, a acceptat invitația ȘtiriDiaspora pentru un interviu amplu care va fi difuzat miercuri, 2 iunie de la ora 10:30. Profesorul Marian Preda, specializat în sociologie a răspuns întrebărilor jurnalistului Bogdan Bolojan cu privire la subiecte sensibile care vizează atât românii din străinătate, dar și pe cei rămași în țară. 

Profesorul Marian Preda, rectorul Universității București, cu vastă experiență și expertiză în educație și sociologie a abordat o paletă largă de subiecte. Printre ele se numără posibilitatea românilor din afara granițelor țării de a se înscrie la un program de licență în țară.

De asemenea, Preda a vorbit despre modelul cu adevărat miraculos al Irlandei care a reușit să-și aducă înapoi în țară milioane de cetățeni plecați asemenea românilor, în țări mai dezvoltate.

Cât de gravă este situația depopulării României, câte persoane au mai rămas în țară și spre ce ne îndreptăm în următorii zeci de ani aflați mâine, de la ora 10:30.

De asemenea, vom afla cât de sustenabil este sistemul de pensii, cât de îmbătrânită este populația și care sunt soluțiile pentru ieșirea din capcana pensiilor speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel