Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protagoniștii din noul film Barbie: Margot Robbie și Ryan Gosling
WhatsApp
Fotografie creată de ErikaWittlieb, de la Pixabay

Compania Warner Bros a prezentat, la CinemaCom, noua peliculă Barbie, din a cărei distribuție fac parte cunoscuții actori Margot Robbie și Ryan Gosling. În acest nou film, Barbie este expulzată din Barbieland în lumea reală pentru că nu este suficient de perfectă.

Filmul, care va fi lansat pe 21 iulie 2023, este regizat de Greta Gerwig, iar scenariul a fost scris de Gerwig împreună cu Noah Baumbach.

Primul film Barbie a fost lansat în 1987și a fost urmat de alte 48 producții cu diferite teme. Ultima peliculă, anunțată din 2014, a suferit multe întârzieri și nenumărate schimbări. Actrița Anne Hathaway a fost, la început, prima opțiune pentru rolul principal. Până la final, cea care a fost aleasă pentru a o interpreta pe păpușa Barbie este Margot Robbie. Ryan Gosling, cel care îl va interpreta pe Ken, iubitul lui Barbie, a fost subiect de discuții mult timp.

Filmările pentru Barbie au început la Londra și în distribuție mai apar: America Ferrera, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman și Simu Liu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel