Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Monica Anisie, anunț de ultimă oră despre reluarea cursurilor
WhatsApp
Ministrul Educației, Monica Anisie, susține o declarație de presă  în care spune că reluarea cursurilor în școli va avea loc după încetarea stării de urgență, iar probele scrise la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020 ar putea fi organizate în luna iulie. 
gov.ro

„Pentru a ne proteja sănătatea suntem nevoiți să stăm în casă. În această perioadă MEC a fost în strânsă legătură cu cadrele didactice, inspectoratele. Am început deja să asigurăm tablete din comunitățile dezavantajate.

În acest timp am urmărit cu atenție ce se întâmplă în celelalte state ale UE. În ultima perioadă am avut consultări cu partenerii ministerului cu care am agreat măsurile care se impun.

Vreau să fac precizarea că data exactă privind reluarea cursurilor se va stabili în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus. Probele scrise ale EN și BAC ar putea fi organizate în luna iulie. Programa nu va cuprinte materia aferentă semestrului al doilea.

Situația școlară se va încheia cu minimum 2 note. Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare, la grădiniță vor fi decalate și anunțate imediat ce va fi stabilită data reînceperea cursurilor.

Admiterea la ciclul de licență în ciclul uniersitar se va organiza după susținerea examenului de BAC.

În această perioadă trebuie să ne exersăm una din cele mai importante virtuți: răbdarea”, a declarat Monica Anisie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel