Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Muncii, despre protestele profesorilor: Elevii nu sunt vinovați și nu ar trebui să sufere la final de an
WhatsApp
Budăi, referindu-se la protestele profesorilor, a subliniat că elevii nu trebuie să sufere în perioada finalului de an școlar. El a făcut un apel la dialog, încurajând părțile implicate să găsească soluții prin intermediul unei comunicări constructive.
Marius Budăi (sursa foto: Facebook)

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a exprimat joi, în timpul unei declarații la Ploiești, opinia că protestele profesorilor sunt justificate și valide, cu toate acestea, el a subliniat importanța de a proteja copiii nevinovați de repercusiuni negative.

A evidențiat faptul că există soluții la problemele ridicate și, în același timp, a îndemnat la dialog și înțelegere reciprocă.

Vezi și: Dana Budeanu, scandal la Antena 3 cu un profesor despre creșterea salariilor și grevă:„Să crească pe merit”

 

Marius Budăi: Copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an

 

"Soluţia pentru dascăli nu este a ministrului Muncii, este a noastră, a PSD. Eu cred că dascălii noştri ştiu că atunci când PSD a fost la guvernare, de veniturile dumnealor s-a vorbit doar pe plus. De altfel, de veniturile tuturor cetăţenilor.

Noi, PSD, spunem că protestul dascălilor este legitim şi avem şi soluţii pentru dumnealor, dar credinţa noastră este că acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an şi trebuie ca o soluţie să fie găsită împreună prin dialog şi nu prin impuneri şi cu forţa şi nu peste noapte", a spus ministrul într-o conferinţă de presă.

Vezi și: Greva generală a profesorilor din România începe pe 22 mai. Orele sunt suspendate mâine între 11.00-13.00: părinții, sfătuiți să țină copiii acasă

 

„Facem apel la toţi dascălii la înţelegere”

 

Marius Budăi, Ministrul Muncii, a îndemnat profesorii să abordeze situația cu înțelegere și să se angajeze în dialog, astfel încât copiii să nu fie afectați negativ.

"Nu am trecut noi în PNRR legea salarizării şi legea pensiilor, nu le-am pus noi între paranteze, însă suntem dispuşi la dialog şi facem apel la toţi dascălii la înţelegere şi la deschidere la dialog, pentru că noi o avem şi trebuie să facem toate eforturile împreună astfel încât copiii nevinovaţi să nu sufere", a mai arătat Budăi conform Agerpres.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

- https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

- https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel