Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministerul Educaţiei, precizări pe tema redeschiderii şcolilor
WhatsApp
Ministerul Educaţiei anunţă că săptămâna aceasta va avea consultări cu reprezentanţii elevilor, studenţilor, părinţilor şi cadrelor didactice pentru a analiza măsurile ce se impun atât în vederea redeschiderii şcolilor, cât şi în ceea ce priveşte compensarea pierderilor suferite de sistemul de educaţie pe parcursul crizei sanitare.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei transmis luni, în cursul săptămânii viitoare sunt planificate, de asemenea, consultări cu factorii de decizie din domeniul sănătăţii.

„Am planificat în această săptămână consultări cu reprezentanţii elevilor, studenţilor, părinţilor şi cadrelor didactice, pentru a analiza tot spectrul măsurilor ce se impun atât în vederea redeschiderii şcolilor, cât şi în vederea compensării pierderilor suferite de sistemul de educaţie pe parcursul crizei sanitare. În cursul săptămânii viitoare am planificat, de asemenea, consultări cu factorii de decizie din domeniul sănătăţii”, precizează sursa citată.

 

Ministerul Educaţiei: „Ne dorim derularea semestrului II în format clasic”



Ministerul Educaţiei doreşte redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice şi a campaniei de vaccinare, se mai arată în comunicat.

„Ne dorim derularea semestrului II în format clasic, însă ne vom putea pronunţa responsabil şi fundamentat doar după jumătatea lunii ianuarie, respectiv în ultima decadă a lunii”, menţionează sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel