Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Medic român din Belgia, despre eroarea din cazul studentei moarte după două săptămâni de chinuri: „Îţi trebuie minte limpede şi odihnită”
WhatsApp
Un medic român stabilit în Belgia, Ana Cichirea, arată pe pagina sa de Facebook ce a provocat eroarea cadrelor medicale, în urma căreia o studentă de 21 de ani a murit la Spitalul Judeţean Galaţi după două săptămâni de chinuri. 
Medic român din Belgia, despre eroarea din cazul studentei moarte după două săptămâni de chinuri: „Îţi trebuie minte limpede şi odihnită”

„NEVACCINAȚII ȘI…RADIOGRAFIA UNUI DIAGNOSTIC GREȘIT…

Am înțeles foarte devreme că nu voi putea niciodată să ofer un tratament corect fără un diagnostic complet. În medicină diagnosticul corect rămâne, din punctul meu de vedere, partea cea mai dificilă. Medicii studiază continuu, ani de zile, patologii de toate felurile, patologii separate și asociate, din sfera de specialitate și din afara acesteia, pentru a putea dezvolta gândirea medicală necesară, pentru a ajunge la chintesența unui diagnostic si ulterior a unui plan de tratament impecabil și eficient.

Povești…În realitate medicii sunt doar niște oameni care au studiat mai mult despre alți oameni și care pot greși chiar dacă stăpânesc magistral teoria, chiar dacă sunt cei mai buni practicieni din lume. Pentru un diagnostic corect îți trebuie, pe lângă cunoștințe medicale, minte limpede și odihnită, claritate și motivație.

În Spitalul de Urgență din Galați a murit de curând o tânără de 21 de ani din cauza unui diagnostic greșit. Concluzia: medicii sunt niște criminali!!! Anchete!!! Procurori!!!! Ucidere din culpă!!!! Dosare penale!!! Suspendarea dreptului de liberă practică! Nu știu exact cine sunt medicii implicați, dar pentru un diagnostic corect al acestei situații îmi pare că sunt omise întrebările esențiale!

CINE ESTE DE VINĂ PENTRU EPUIZAREA ACTUALĂ A PERSONALULUI MEDICAL DIN UPU, PENTRU DIAGNOSTICELE GREȘITE, PENTRU CEI CARE MOR CU ZILE? Fără întrebări esențiale nu există diagnostic, iar fără diagnostic nu există tratament!

Cu drag, un om!

P.S. Am spus de zeci de ori că VACCINAREA PROTEJEAZĂ MEDICII DIN PRIMA LINIE! Dacă sindromul de burn out al medicilor vi s-a părut până acum joc de glezne, atunci veți descoperi în scurt timp cum este să faceți frecție la picior de lemn”, a scris Ana Cichirea pe pagina de Facebook.

 

Mihaela, moartă după două săptămâni de chinuri

 

Mihaela avea 21 de ani și urma cursurile Facultății de Medicină. Mama ei spune că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați joi, 28 octombrie, cu dureri de spate.

Acolo a primit de două ori diagnosticul de “lombosciatică”. Familia susține însă că fata a murit din cauza unei infecții în zona perianală, pe care medicii nu ar fi descoperit-o la timp.

I-au fost prescrise calmante pentru dureri de spate, dar în zadar. În urmă cu două zile, tânăra și mama ei au descoperit infecția, la baie, iar medicii ar fi înțeles abia atunci că au în față un caz de extremă urgență.

„Doamnele de acolo mi-au zis: “Aa, pentru o durere de spate veniți iar?”, dar eu, făcându-i o poză cu acest abces, i-am arătat doamnei doctor și, pe urmă, când a văzut, s-a schimbat la 180 de grade: “Chemați repede chirurgul, că fata asta are abces și o să moară”.”, spune mama fetei.

La scurt timp, tânăra a leșinat. Mama fetei, furioasă pe medici, a luat-o acasă, însă starea ei se înrăutățea. Duminică dimineață, Mihaela s-a întors la spital cu stări de vomă și febră mare. A fost operată, însă la scurt timp organele sale au început să cedeze pe rând. Duminică, studenta de 21 de ani s-a stins din viață.

Reprezentanții spitalului susțin că Mihaela ar fi beneficiat de toate îngrijirile medicale și investigatiile necesare. Mama tinerei a depus o plângere și vrea să sesizeze și Parchetul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel