Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Starea răniților în urma exploziei din Botoșani: Cinci persoane încă mai sunt internate
WhatsApp
Cinci dintre cele 15 persoane rănite în explozia care a avut loc săptămâna trecută la un centru comercial din municipiul Botoșani mai sunt internate în spitale din București și Iași.

Cinci persoane dintre cele 15 rănite în explozia care a avut loc săptămâna trecută la un centru comercial din municipiul Botoşani mai sunt internate în spitale din Bucureşti şi Iaşi. Cele aflate la Spitalul Floreasca fiind în stare gravă, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

Ministerul a precizat că starea celor doi pacienți aduși la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) în urma exploziei rămâne gravă, fiind necesară continuarea tratamentului cu oxigenoterapie cu presiune crescută. Cei trei pacienți internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Spiridon" din Iași se află într-o stare stabilă.

Citește și: Gest emoționant: Pompierii au donat sânge pentru victimele exploziei de la Dedeman / FOTO

Zece dintre pacienții tratați la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati" Botoșani au fost externați, scrie Agerpres. 

Reamintim că vineri - 7 iunie 2024, o explozie devastatoare, urmată de un incendiu de proporții, a avut loc la magazinul Dedeman din Botoșani. Incidentul, care a provocat panică și haos, a dus la activarea Planului Roșu de intervenție și la mobilizarea rapidă a forțelor de intervenție. La data de 10 iunie 2024, numărul de victime identificate a ajuns la 15. Citește mai multe informații AICI

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel