Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie din Republica Moldova a fost prinsă cu 25.000 de țigarete ”ascunse” în bagaj pe Aeroportul Otopeni
WhatsApp
O moldoveancă a fost prinsă pe Otopeni cu zeci pachete de țigări aduse din Turcia
Sursă foto: agerpres.ro

Peste 25.000 de ţigarete nedeclarate au fost descoperite joi în bagajele de cală ale unei femei pe Aeroportul Otopeni, informează vineri Autoritatea Vamală Română (AVR). 

Incidentul a avut loc în jurul orei 9:50, când o femeie în vârstă de 34 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, a sosit din Istanbul. După completarea formalităţilor de frontieră și ridicarea bagajelor, femeia s-a îndreptat spre ieşire pe culoarul destinat celor care nu au nimic de declarat.

Pe baza analizei de risc, inspectorii vamali și polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit al bagajelor sale. În urma verificărilor, au găsit în mai multe geamantane de dimensiuni mari 25.600 de ţigarete, ascunse și nedeclarate.

”Astfel, la data de 25 iulie 2024, în jurul orei 9:50, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Istanbul, la Punctul Poliţiei de Frontieră Aeroportul Henri Coandă, o persoană de sex feminin, cetăţean Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani. După ce a efectuat formalităţile de frontieră şi a ridicat bagajele de cală, femeia s-a deplasat spre ieşire pe culoarul destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţii vamale. Acţionând în baza analizei de risc, inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor de cală ale femeii, în urma căruia au descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în mai multe geamantane de dimensiuni mari, cantitatea de 25.600 ţigarete, diverse mărci.”, se arată în comunicatul trimis către Agerpres. 

Autoritatea vamală a reținut întreaga cantitate de ţigări, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a fost sesizat pentru a cerceta cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

-------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel