Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren Regio în care se aflau 100 de persoane
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren Regio în halta Tomșani, pe ruta Buzău - București Nord.
Cale ferată din România (Sursa foto: Freepik)

Joi dimineață, un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de călători aflat în halta Tomșani, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

Potrivit primelor informații, flăcările au afectat compartimentul motor al locomotivei, în timp ce în trenul de călători se aflau aproximativ 100 de pasageri. Din fericire, nu au fost raportate victime.

"Din primele informaţii primite de la faţa locului, incendiul se manifestă la compartimentul motor al locomotivei, iar în trenul de călători se află aproximativ 100 de călători. Nu sunt înregistrate victime", arată sursa citată.

Trenul, de tip Regio, circula pe ruta Buzău - București Nord. Locomotiva a fost decuplată și echipele de intervenție lucrează pentru stingerea incendiului.

La fața locului intervin pompierii de la Garda de Intervenție Urlați, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În plus, a fost trimisă o autospecială de stingere cu pulbere (azot), având în vedere că locomotiva este electrică.

Incendiul a avut loc în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, ceea ce a îngreunat și traficul rutier din zonă, conform ISU.

- Știre în curs de actualizare - 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel