Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: „Școala începe în 14 septembrie. Nu s-a discutat oficial despre amânare”
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a afirmat luni că „în mod clar” școala va începe în 14 septembrie și că nu s-a discutat oficial despre amânare. El nu a exclus ca școli din localități cu aceeași situație epidemiologică să decidă diferit legat de scenariul de începere a școlii.
orban_ludovic_declaratii

„În funcție de nivelul de răspândire a virusului - până la 1 la mie se poate începe pe scenariul verde, adică cu copiii în clasă; între 1 și 3 la mie rata infectării, deci cazuri cumulate pe ultimele 14 zile, învățământul mixt, o parte jumătate în clasă, jumătate online, alternativ, astfel încât să fie un timp similar petrecut în clasă și pe online pentru elevi; ce este peste 3 la mie se va începe școala online”, a declarat Orban.

El a spus că în mod clar școala va începe în 14 septembrie, că nu a fost o decizie oficială de amânare și că au existat „opinii disparate” ale specialiștilor privind amânarea începerii școlii.

Orban nu a exclus ca școli din localități cu aceeași situație epidemiologică să decidă diferit legat de scenariul de începere a școlii: „În principiu, au această libertate”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel