Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Kristen Stewart o va interpreta pe Lady Di
WhatsApp

Kristen Stewart va juca rolul prințesei Diana într-un film care, cel mai probabil, va fi lansat la sfârșitul anului 2021. Regizorul chilian Pablo Larraín, după filmul biografic din 2016 dedicat fostei primei doamne a Statelor Unite, ”Jackie”, interpretată de Natalie Portman, care a și fost nominalizată la Oscar pentru portretizarea soției lui John F. Kennedy, se ocupă de un alt mare personaj, prințesa Diana Spencer.

Proiectul se dorește a fi prezentat la Cannes, sub titlul „Spencer”. Sinopsis-ul descrie proiectul ca fiind povestea unui weekend critic la începutul anilor 90, când Diana își dă seama, în sfârșit, că mariajul ei cu prințul Charles nu mai funcționează și începe să conceapă o strategie care să o pună pe prima linie pentru devii regină. Toate acestea, în atmosfera uneia dintre ultimele sărbători de Crăciun ale Dianei din Sandringham, alături de familia regală, relatează elmundo.es.

Diana Frances Spencer și prințul Charles s-au căsătorit în 1981, separarea a avut loc în 1992, iar divorțul s-a finalizat în 1996. În 1997, Diana a murit într-un accident rutier, în Paris.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel