Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
În Ucraina a apărut prima aplicație mobilă care permite să continuați să învățați fără electricitate și internet
WhatsApp
O echipă de dezvoltatori ucraineni de la școala virtuală Unicorn School a creat prima aplicație mobilă din lume pentru smartphone-uri și tablete, care vă permite să continuați să învățați chiar și în timpul unei pene de curent.
În Ucraina a apărut prima aplicație mobilă care permite să continuați să învățați fără electricitate și internet / Foto: Unsplash

Carantina de lungă durată și războiul au făcut ca școlarizarea la distanță a copiilor să devină ceva obișnuit. Cu toate avantajele și dezavantajele sale. Dar, din cauza întreruperilor constante de curent și, ca urmare, a întreruperilor de internet în toate regiunile Ucrainei, care au devenit mult mai frecvente, chiar și această formă de educație devine imposibilă.

Dar ingeniozitatea, spiritul antreprenorial și indomabilitatea ucrainenilor, în situații aparent fără speranță, i-a surprins de mai multe ori nu doar pe ucraineni înșiși, ci și întreaga lume.

 

Prima aplicație mobilă care vă permite să învățați chiar și fără curent

 

Astfel, o echipă de dezvoltatori ucraineni de la școala virtuală Unicorn School a găsit o soluție și a creat prima aplicație mobilă din lume pentru smartphone-uri și tablete, care vă permite să continuați să învățați chiar și în timpul unei pene de curent.

Datorită funcției de descărcare inteligentă, materialul educațional de la toate materiile este descărcat de la distanță de către profesori direct pe dispozitiv în fiecare zi, iar copilul poate învăța lecțiile din aplicație, chiar și fără electricitate sau internet. Și, de asemenea, să facă temele în aplicație, care le va trimite automat profesorului pentru a fi verificate imediat ce conexiunea la internet este restabilită.

 

Aplicația are acces la manuale și la peste 17.000 de alte materiale metodice

 

În același timp, elevul are în continuare acces la manuale și la peste 17.000 de alte materiale metodice. În funcție de situație, copilul poate alege ce materii să studieze chiar acum, fără a fi legat de program, și există sarcini de testare după fiecare lecție finalizată. 

În plus, învățarea în aplicația școlară Unicorn are loc în formatul unui joc pe calculator, în loc de a sta plictisitor într-o sală de clasă sau Zuma, unde elevul devine personajul principal cu un avatar personal - un cavaler sau o prințesă într-un regat online de basm. Lecțiile sunt concepute într-un stil de joc cu vizualizarea fiecărei materii.

Această metodă de educație clasică este combinată cu o abordare gamificată captivantă, care constă în înțelegerea motivației ca forță motrice în educația unui copil. În plus față de notele obișnuite, elevul primește cristale magice, monede de aur, cupe și alte premii care îi vor permite să își "pompeze" avatarul și să treacă la nivelul următor - pentru a avea acces la următorul nivel al jocului - un nou subiect din curriculum.

Toate acestea îl motivează pe copil să dobândească cunoștințe, nu note. În același timp, părinții primesc statistici detaliate, atât cu privire la timpul de studiu, cât și cu privire la eficacitatea și eficiența acestuia, precum și feedback din partea profesorilor.

 

Copiii pot primi chiar un certificat de stat

 

Învățământul elevilor din clasele a V-a până la clasa a XI-a se desfășoară în baza unei licențe și a unui program care îndeplinește toate cerințele Ministerului Educației și Științei din Ucraina. Elevii sunt pregătiți pentru a susține DPA și ZNO, iar în caz de reușită, primesc un certificat de stat.

Metoda de educare a elevilor de la Școala Unicorn a fost elaborată de un grup de profesori de înaltă calificare, candidați și doctori în științe, profesori asociați, câștigători ai premiului concursului "Profesorul anului", conduși de Dmytro Korchevsky, doctor în științe pedagogice și fondator al IT STEP Computer Academy. 

Puteți descărca aplicația și vă puteți înregistra copilul la școală pentru platformele IOS și Android de pe site-ul web al dezvoltatorilor, conform presei străine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel