Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Harry & Meghan: Escaping of Palace” - un nou film dedicat ducilor de Sussex
WhatsApp

Zeci de milioane de americani au așteptat cu nerăbdare, la începutul lunii martie, interviul pe care Meghan Markle și prințul Harry l-au acordat lui Oprah Winfrey

Canalul american Lifetime vrea să profite de apetența americanilor pentru subiect și s-au apucat deja de filmări pentru un film de televiziune care se va axa pe problemele întâmpinate de fosta actriță din serialul Suits si familia regală britanică.

Filmul intitulat „Harry & Meghan: Escaping of Palace” se va concentra asupra evenimentelor care i-au determinat pe Markle și Harry să ia decizia de a părăsi Marea Britanie și responsabilitățile dinastice care au aparținut fratelui viitorului rege William și al ducesei de Sussex.

Lifetime este la al treilea film pe care îl face despre relația prințului Harry cu Megan Markle. Prima ecranizare ”Harry & Meghan: A Royal Romance” a fost în 2018. În 2019, Lifetime a revenit cu doua peliculă dedicată ”Harry & Meghan: Becoming Royal”.

Se așteaptă ca subiectele discutate în interviul cu Oprah Winfrey să fie abordate minuțios în noua peliculă. : de la singurătatea lui Meghan la controversata discuție dintre Markle și cumnata ei Kate Middleton.

 

 

 

Sursă foto - Facebook - Harry & Meghan: A Royal Romance

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel