Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetița săltată de mascați. Rifai și-a ieșit din minți: "ALOOO! Un ANIMAL! NU se poate așa ceva!"
WhatsApp
Denise Rifai a intrat în direct în emisiunea lui Octavian Hoandră, plină de revoltă faţă de cazul fetiţei de opt ani, târâtă din casa asistentului maternal care a crescut-o de la doi ani.

"Ard de revoltă! Sunt foarte dureroase imaginile acestea pentru fiecare dintre noi, cred. Imaginile cu acest copil târât cu forţa de autorităţile statului român arată de fapt dezastrul în care este România. România este în faliment, e un dezastru total! Asta este imaginea, videoclipul ăsta trebuie rulat la infinit", a declarat Denise Rifai, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Românească.

 

Rifai: "Statul, un ANIMAL!"

 

Moderatoarea a fost îndurerată de cazul fetiţeişi spune că acest caz scoate la suprafaţă realitatea urâtă din statul român.

"O dramă a unui mic suflet care nu are nicio vină că s-a născut în România şi nu are nicio vină că trebuie să îndure acest stat incapabil să rezolve o chestiune atât de importantă. Aici e baza, cu aceşti copii. Cum e posibil ca într-o Românie care se vrea europeană... cum să smulgi un copil? Un ZERO nimic! Noi ca stat nu existăm dacă permitem ca astfel de situaţii să se întâmple. Imaginea de astăzi este imaginea României în toate structurile ei! Nu că ar trebui o demisie, ar trebui ras tot şi de luat de la capăt şi de aici trebuie început.

Pe copilul ăsta, smulgându-l acum, l-ai desfiinţat ca om! Tu, ca stat, ANIMAL, ce eşti, statul român devine un ANIMAL! Un tip de stat pe care nu pot să îl descriu! În ce stat trăim de smulgem un copil să îl distrugem psihic? Vă daţi seama ce frică îi e acum? Micuţul ăsta căruia îi tremură inima, nu ştie unde e, unde merge, pe mâinile cui... Nu contează ce ni s-a spus că a fost maniăpulat, vezi Doamne, nu există aşa ceva! Există tu, stat român, cu sistemul de asistenţă psihologică care trebuie să asiste aşa ceva şi să vezi dacă poţi să muţi copilul, un suflet, o fiinţă, înspre alt teritoriu, spre altă familie.

Nu trebuiau să mişte copilul ăla niciodată, nu în felul ăsta! (...) Copilul ăsta trebuie să jungă înapoi la familia lui! Bună, rea, nu contează!", a mai spuus Rifai, revoltată, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel