Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi soți din Italia care refuză sângele vaccinaților pentru operația copilului, decăzuți de judecător din drepturile părintești
WhatsApp
O familie din Italia refuză sângele persoanelor vaccinate, necesar operației copilului lor, cu boli cardiace. Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat autoritatea părintească și a încredințat copilul serviciilor sociale. 

Ziarul „La Verità” l-a intervievat pe tatăl copilului, care a spus că la baza deciziei de a refuza sângele unor persoane vaccinate stau motive religioase și frica legată de presupusul risc al transmiterii de proteină Spike.

Băiețelul de 2 ani suferă de o boală cardiacă și trebuie operat urgent într-un spital din Bologna.

Joi, Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat provizoriu autoritatea părintească a părinților copilului și l-a încredințat serviciilor sociale. Judecătorul a considerat, în esență, că pentru sângele furnizat de spital există garanții de siguranță absolută, indiferent de origine, conform ANSA.

Părinții trebuie acum să-l aducă pe copil la spital pentru a fi operat.

Cazul aduce aminte de tragediea de lângă Torino, acolo unde o întreagă familie de antivaccinișt s-a stins din cauza Covid.

O întreagă familie, de la bunică la nepot, s-au stins din cauza Covid. Cu toții erau antivacciniști

 

Dramă într-o familie din Italia. Cu o singură excepție, toți membrii familiei au decedat ca urmare a infectării cu virusul SARS-COV2. Cu toții erau luptători împotriva vaccinului. 

„Fiecare își face propriile alegeri. Nu vreau să vorbesc despre cauzele morții fiului meu din respect pentru deciziile sale. Nu am nimic de spus," a declarat doamna Rinuccia în momentul în care a aflat despre moartea fiului ei, Marco, în vârstă de 42 de ani. Nu știa ca va fi singura supraviețuitoare din familie, în ciuda faptului că și ea a ajuns la terapie intensivă afectată de coronavirus ca toți membrii familiei ei. 

Întreaga sa familie, de la bunici la nepot, originară din San Francesco al Campo, un orășel de nici măcar 5.000 de locuitori, nu departe de Torino, a decis să nu se vaccineze și a fost lovită puternic de coronavirus. Ultimul care a murit, după o lungă luptă, a fost soțul ei Giuseppe Ferrero, fermier în vârstă de 69 de ani, cunoscut în zonă. A fost internat în urmă cu două săptămâni în secția de terapie intensivă a spitalului Ciriè, unde a murit vineri din cauza complicațiilor cauzate de virus, relatează Corriere. 

O întreagă succesiune de tragedii în familie

 

Moartea lui a fost doar ultima dintre durerile doamnei Rinuccia. Înaintea lui, pe lângă fiul său, au mai decedat și mama ei, Olga Goffi, în vârstă de 94 de ani, lovită de pneumonie Covid. Două zile mai târziu, tatăl ei, Maurizio Ghella, în vârstă de 92 de ani, fermier, a murit și el din același motiv. În cele din urmă, a venit rândul fiului său Marco Ferrero. Era ziua Bobotezei când a murit. Liftier în oraș, mereu sănătos, foarte activ în sport și în viața socială, nu a ascuns niciodată nimănui că este împotriva vaccinului. O neîncredere care l-a determinat să nu facă injecția. Așa cum restul familiei lui hotărâse să nu facă.

"Familia lui Marco este binecunoscută și respectată Nimeni nu trebuie să judece alegerile făcute. Toată lumea își asumă responsabilitatea pentru asta. O familie care făcea parte din comunitatea noastră tocmai a murit. Nu mă refer la altceva. Doar că țara noastră are un număr de pozitivitate sub media raportată de datele oficiale. Multe alte țări stau mult mai prost decât noi”, a declarat Diego Coriasco, primarul orașului San Francesco al Campo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel