Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Rădulescu, un tânăr român care cântă în limba maghiară: melodia a ajuns la aproape un milion de vizualizări - VIDEO
WhatsApp
Aranjamentul piesei Olyan Ő a lui Bagossy Brothers Company, în care Dan Rădulescu, român de origine, cântă versurile maghiare, a ajuns la aproape un milion de vizualizări.
Dan Rădulescu, un tânăr român care cântă în limba maghiară

Tânărul din Brașov spune că este „doar o persoană simplă, care are un hobby, nimic mai mult”.

„Este o adevărată împăcare să ne cântăm melodiile la un nivel atât de înalt. Singura modalitate de a ne respecta și a aprecia reciproc este să ne recunoaștem cultura celuilalt. Ador această melodie, care în limba maghiară este și mai unică și mai drăguță pentru mine”, spune cântăreața Dalma Kovács.

Melodia  care a fost lansată anul trecut are aproape un milion de vizualizări pe Facebook.

Dan Rădulescu a vorbit despre procesul de învățare și relația sa cu limba maghiară. După cum a explicat, când a auzit piesa Olyan Ő interpretată de Dalma Kovács la Zilele Ungariei din Brașov, i-a plăcut foarte mult melodia piesei. Atunci a hotărât să rearanjeze cântecul, ale cărui versuri le-a învățat și le-a interpretat ulterior, scrie civilek.info.

După aceea, Dalma a încărcat videoclipul pe paginile sale de socializare, unde a obținut un succes neașteptat. 

 

„Sunt o persoană simplă, are are un hobby, nimic mai mult”

 

„Sincer, nu credeam că va fi o senzație atât de mare. Bineînțeles, aș fi putut cânta mai multe cântece maghiare, dar nu vreau recunoaștere și nu vreau neapărat să fiu numit românul care cântă în limba maghiară”, a subliniat bărbatul.

El a adăugat că îi place muzica în toate limbile și, dacă îi place o melodie, încearcă să o interpreteze. „Sunt o persoană simplă, are are un hobby, nimic mai mult”, a spus Dan Rădulescu, a cărui melodie preferată este Van ez a lyy a lui Bagossy.

Tânărul din Brașov are câțiva prieteni maghiari, dar aceștia nu l-au influențat să învețe cântece maghiare. În ceea ce privește limbajul, a comentat că i-a plăcut sunetul și a încercat să pronunțe cuvintele cât mai corect în timp ce cântă, dar consideră că este foarte greu să vorbești maghiară. 

Dan Rădulescu a răspuns la ideea unui posibil concert spunând că ar necesita mai multe lecții private și mai multă dăruire din partea sa. Deocamdată, plănuiește să realizeze un nou videoclip mai profesionist pentru coperta lui Olyan Ő împreună cu Dalma Kovács.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel