Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cursuri gratuite de actorie pentru copiii români din Spania. Ambasada României anunță modalitatea de înscriere
WhatsApp
Ambasada României în Spania anunță inaugurarea unor cursuri de actorie pentru copiii români din această țară. Potrivit unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, cursurile vor fi gratuite, iar primul va avea loc sâmbătă, 21 mai
Cursuri gratuite de actorie pentru copiii români din Spania. Ambasada României anunță modalitatea de înscriere

Copiii români din Spania cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani se pot înscrie gratuit la cursurile de actorie organizate de Ambasada României în Regatul Spaniei și susținute de talentata actrită Mariana Achim. Primul se va desfășura pe 21 mai.  

"Sâmbătă, 21 mai, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei, sub egida Clubul Copiilor, inaugurăm cursul de actorie pentru copiii din comunitatea românească.

Micuții cu vârsta între 7-12 ani care visează să ajungă actori când vor fi mari sau care vor doar să își dezvolte noi abilități creative au posibilitatea de a se înscrie la cursul de actorie oferit gratuit de talentata actriță Mariana Achim, cunoscută pentru rolurile avute în zeci de filme și seriale spaniole, printre care "Centro Medico", "La Que se Avecina" sau "Schimbare".

Primul curs va avea loc sâmbătă, 21 mai, între 11:00 şi 13:00, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei (Avda. Alfonso XIII 157, Madrid).

Pentru a vă înscrie copilul la cursul de actorie este suficient să transmiteți un mesaj la adresa [email protected] în care să indicați:

- numele și vârsta copilului

- dacă copilul a mai urmat vreun curs de actorie

- numele și un număr de telefon al părintelui.

Vă așteptăm cu drag!

Mulțumim compatrioților de bună-credință care se asociază demersurilor Ambasadei pentru a da rod și multiplica frumosul în sufletele celor mai tineri membri ai comunității. Faptele doamnelor Elena Ninerica și Mariana Achim, la fel ca cele ale multor compatrioți de bine, voluntari, care susțin proiecte pentru copiii români și investesc în educație sunt expresia unui spirit de echipă care ne învață să cultivăm admirația și încrederea în capacitatea fiecăruia de a schimba lucrurile în bine în locul cultivării stărilor de nemulțumire și dezbinare", este mesajul postat de Ambasada României în Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel