Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A., noi acuzații de ABUZ SEXUAL: Le cumpăra copilelor lenjerie intimă
WhatsApp
Bogdan Drăghici este acuzat de noi fapte de abuz sexual, petrecute atât împotriva fiicelor sale vitrege, cât și ale unor copile ale apropiaților săi. Soția lui a vrut să îl reclame la Protecția Copilului, dar a fost făcută paranoică și denigratoare.

Soţia lui Bogdan Drăghici, arestat după ce a fost acuzat că şi-ar fi violat de mai multe ori fiica vitregă, ar fi vrut să sesizeze DGASPC atunci când comportamentul soțului i s-a părut suspect. Femeia spune însă spune că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe preşedintele T.A.T.A., considerat un tată model, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

 

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că mărturia fetei vitregi pe care Bogdan Drăghici ar fi violat-o de trei ori şi abuzat-o sexual de nenumărate ori a fost catalogată de către anchetatori drept greu de descris în cuvinte, minora fiind traumatizată, ruşinată, şi-a găsit cu greu cuvintele, şi-a pierdut şirul ideilor atunci când a fost nevoită să rememoreze evenimentele traumatizante şi a fost cuprinsă de un profund sentiment de vinovăţie, considerându-se responsabilă pentru lucrurile care i s-au întâmplat.

 

G Ad:

Din cauza perioadei lungi în care a fost supusă abuzurilor, fata nu a putut indica detaliat şi nu a putut plasa în timp în mod exact fiecare agresiune, potrivit surselor citate. Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri, de către o nepoată şi o fată a unor prieteni de familie.

 

 Umbla dezbrăcat în fața fiicelor vitrege

 

Bogdan Drăghici este căsătorit cu medicul Helen Drăghici din 2008, ea având două fiice din prima căsătorie. Ulterior, bărbatul a făcut un copil cu Helen, o fetiţă, iar în casa în care aceştia locuiau a venit şi fata lui Bogdan Drăghici din prima căsătorie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că pe 24 iulie 2019, poliţiştii au început urmărirea penală faţă de Bogdan Drăghici pentru infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, deoarece acesta ar fi desfăşurat acte cu conotaţie sexuală în prezenţa fiicei pe care o are cu Helen, în vârstă de 10 ani, iar în trecut, a făcut acelaşi lucru în faţa unei nepoate.

Pe 1 august 2019, anchetatorii au extins urmărirea penală şi pentru infracţiunea de viol, Bogdan Drăghici fiind acuzat că, în perioada 2015-2016, a întreţinut de trei ori relaţii sexuale cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13-14 ani la momentul respectiv, împotriva voinţei sale, în timp ce mama copilei era plecată din ţară.

 

A incercat să abuzeze de copila unui coleg din Alianța T.A.T.A.

 

O altă copilă, fiica unui coleg membru din cadrul Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, l-a acuzat pe bărbat că, în 2017, după o excursie la Vâlcea a acestuia împreună cu fiica sa din prima căsătorie şi cu ea, ea având 13 ani la momentul respectiv, ar fi atins-o în zonele intime, că umbla dezbrăcat şi făcea baie cu uşa deschisă. Ulterior, tatăl tinerei care l-a acuzat pe Drăghici că a atins-o nepotrivit, membru al Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, a negat acuzaţiile, spunând că fiica sa a interpretat greşit gesturile.

În cadrul unor discuţii în familie însă, soţia lui Bogdan Drăghici a aflat că şi nepoata sa, în prezent de 22 de ani, pe când avea 12-14 ani, ar fi fost victima comportamentului deviant al lui Bogdan Drăghici în perioada în care el o medita pentru examenul de capacitate, dar nu a spus nimănui de frică.

Pe 1 august 2019, fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici le-a povestit anchetatorilor că, în 2013-2014, când avea 11 ani, bărbatul a rămas la ea în pat după poveşti, a strâns-o în braţe, gesturile acestea repetându-se de mai multe ori, o dată la câteva zile. Într-una dintre seri, bărbatul a atins-o pe fiica sa vitregă în zona intimă. Acasă, spun surse judiciare pentru MEDIAFAX, Bogdan Drăghici făcea duş cu uşa deschisă şi îşi chema fiica vitregă, dar şi pe cea din căsătoria anterioară să îi aducă prosopul, expunându-şi părţile intime. Fetelor le cumpăra costume de baie şi lenjerie intimă şi intra în cabina de probă sau băga capul să le vadă, în ciuda protestelor acestora. Acasă, le punea din nou să probeze articolele cumpărate, ocazie cu care le şi fotografia. Bogdan Drăghici ar fi imprimat fotografiile cu minorele în costume de baie şi le-ar fi ţinut separat în albume.

DGASPC Sector 5 a sărit în apărarea lui Bogdan Drăghici

 

Soţia bărbatului ar fi mers, spun surse judiciare pentru MEDIAFAX, la Secţia 24 de Poliţie pentru a relata suspiciunile sale, însă cei de acolo i-ar fi spus că nu are dovezi, că încearcă să facă presiuni în procesul de divorţ şi că bărbatul ar putea să o acuze de calomnie. Şi nepoata femeii, tânăra de 22 de ani, a fost la Secţia 24 de Poliţie, însă i s-a spus că s-a prescris cazul şi oricum nu au dovezi.

Soţia lui Bogdan Drăghici ar fi fost şi la DGASPC Sector 5 pentru a sesiza cazul, însă i s-a spus că este paranoică şi că încearcă să-l defăimeze pe bărbat, care ar fi un tată model.

Femeia a arătat apoi că în aprilie 2019 a fost contactată de poliţiştii de la IGPR care i-au cerut informaţii despre Bogdan Drăghici, în legătură cu poze făcute copiilor şi cu activitatea lui de pe internet. Aceste întrebări, au precizat sursele judiciare pentru MEDIAFAX, au făcut-o să-şi amintească de episodul povestit de nepoata sa, acum în vârstă de 22 de ani. Poliţistul a sfătuit-o să se uite la filmul "Leaving Neverland" şi să vorbească cu fiicele sale. După ce a văzut filmul, femeia a vorbit cu fiica sa din prima căsătorie, care i-a confirmat comportament nepotrivit al bărbatului.

Sursele judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că atunci când a fost audiat Bogdan Drăghici, acesta a negat acuzaţiile ce i se aduc şi a spus că acestea reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua din casă pe fiica lor minoră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Abuzuri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
24 mai 2022, 23:20
DCMedical.ro
25 mai 2022, 00:09
DCBusiness.ro
24 mai 2022, 18:28
DefenseRomania.ro
24 mai 2022, 11:19
DCBusiness.ro
24 mai 2022, 18:28
DefenseRomania.ro
24 mai 2022, 11:19
DCNews.ro
24 mai 2022, 23:20
DCMedical.ro
25 mai 2022, 00:09
Spectacola.ro
24 mai 2022, 14:22
Spectacola.ro
24 mai 2022, 14:22
RadioDCNews.ro
24 mai 2022, 22:15
RadioDCNews.ro
24 mai 2022, 22:15
Astrosens.ro
23 mai 2022, 19:16
Astrosens.ro
23 mai 2022, 19:16