Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român arestat după ce a profitat de disperarea unei femei bolnave şi a violat-o. Îi promitea că o va ajuta cu banii de operaţie
WhatsApp
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi șantajat și violat o femeie bolnavă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în acest dosar se fac cercetări pentru şantaj și viol în formă continuată.

Conform procurorilor, în perioada aprilie 2020-ianuarie 2021, un bărbat ar fi șantajat victima cu publicarea unor fotografii indecente.

„Profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul, în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate cu postarea pe reţelele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul a solicitat si obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o, totodată, să întreţină cu el raporturi sexuale”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel