Nu sărăcia l-a trimis pe Tudor Simionov în Anglia, ci dorința de a reuși, prin forțele proprii, să facă mai mult. Prietenii săi spun despre el că s-a zbătut dintotdeauna pentru a-și depăși condiția.
În Londra, s-a angajat ca paznic pentru că mai avea nevoie de o sumă de bani pentru studii.
Era canotor, primul sportiv român legitimat la Master, medaliat în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor ”veterani”.
O prietenă a sa spune pentru Prosport că "Tudor a fost sportiv, în timpul junioratului, la Triumf şi, mai apoi, la Dinamo. A renunţat la sport după tineret şi s-a apucat serios de carte, a şi muncit. A mers la Facultatea de Arhitectură, pe care şi-a dorit enorm să o termine, dar a fost nevoit să se lase, pentru ca era foarte scumpă. În urmă cu doi ani, el a devenit primul sportiv român legitimat la categoria Master. La 29 ani, el a început Facultatea de Marketing, la ASE. Avea un program infernal, de la 7:00 la 8:00, dimineaţa, avea antrenament, de la 8:00 la 17:00 mergea la serviciu, apoi de la 17 mergea la cursuri. În aceeaşi perioadă, mama lui, Rodica Simionov, fostă handbalistă, s-a îmbolnăvit. El a avut grjă şi de mama lui, până când aceasta a murit. Apoi, a terminat ASE-ul. A plecat mai întâi în Olanda să urmeze cursuri de Masterat, apoi s-a gândit că cel mai bine este în Anglia şi a plecat în UK, pentru a-şi urma visul şi a deveni CEO. Acolo, lucra, pentru că sunt scumpe cursurile şi îi mai lipseau nişte bani, era nevoie de nişte bani în plus”.
A fost un tânăr care s-a zbătut și-n România susținea și alți tineri, așa cum putea, din ceea ce avea el. În Anglia, era alături de prietena sa.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News